Şeker’de Eyüp taktiği hazır

Şeker’de Eyüp taktiği hazır

TFF 2. Lig 2. Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 10. haftasında deplasmanda karşı karşıya geleceği Eyüpspor maçının hazırlıklarını bugün tamamlayacak.

Dün öğleden sonra teknik adam Mehmet Altıparmak nezaretinde çift kale maç yapan Şekerspor, Eyüp maçının teknik ve taktik ağırlıklı çalışmasını gerçekleştirdi. Çalışmalarını bugün yapacağı tek idmanla tamamlayacak olan yeşil-beyazlılar, yarın zorlu maç için İstanbul’a giderek kampa girecek.

Yeşil-beyazlılarda Eyüp maçı öncesinde her hangi bir eksik bulunmuyor. Temsilcimizde sol arka adalesinde çekme bulunan Cafercan, ve bileğinde ödem oluşan Onur’un tedavileri devam ederken başarılı futbolcular antrenmanları düz koşularla tamamlıyor. Eyüp maçına kadar hazır duruma getirilmeye çalışılan futbolcular, büyük ihtimalle zorlu maçta forma şansı bulabilecek.
Şekerspor, Alanya maçında olduğu gibi Eyüp maçına da tam kadro çıkacak. Klasman grubunda 2. yarının ilk maçına çıkacak olan temsilcimizde birçok futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Yeşil-beyazlılarda Cafercan Aksu, Kadir Demirel, Muhammet Reis, Murat Gürbüz Erol, Serkan Silan ve Turgay Koyuncu sarı kart sınırında olan isimler. Futbolcular Eyüp maçında kart gördükleri takdirde 11. haftada oynanacak Tepecik maçında forma şansı bulamayacak.
9. haftada oynanan maçların ardından, ikinci yarının ilk haftasında oynanacak olan maçlar büyük önem kazandı. Lig’in 10. haftasında zirvede aynı puanda bulunan iki takım karşı karşıya gelecek. Lider Şekerspor ile en yakın takipçisi Eyüpspor’un zorlu haftada oynanacak olan maçı ise nefesleri kesecek nitelikte. Temsilcimiz Eyüp deplasmanında oynayacağı maçta, bir taraftan rövanşı almak, bir diğer taraftan da rakibi ile arayı açıp rahatlamak istiyor. Klasman grubunun ilk haftasında Konya’da oynanan maçı Eyüpspor 1-0 kazanmıştı.
ALTIPARMAK: 1. LİGE ÇIKACAĞIZ
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Şekerspor’un bu sezon Banka Asya 1. ligine çıkacağını söyledi. Şekerspor’un Türkiye’nin nadir kulüplerinden biri olduğunu, yönetimiyle ve tesisleriyle lige yaraşan bir ekip oluşturduğunu, böyle bir kulübe hizmet vermekten keyif aldığını ifade eden Altıparmak; “Konya Şekerspor’da ki görevime sonradan geldim. Benden önce İsmail Kartal arkadaşımız takımı kampa almış ve hazırlamış. Şekerspor’dan ayrılmasının ardından göreve geldim ve mevcut kadro ile lige devam ettik. Tesislerimiz bize yeterli değil. Aynı sahada hem çalışmak hem de maçlar oynamak zemini bozuyor. Yağışlı havalarda takımımız hem rakiple hem de sanmayla mücadele verdiler. Olumlu ya da olumsuz sonuçlar aldık ama iyi bir ekibiz ve liderliği yakaladık” dedi.
Bütün maçlarını Konya Atatürk Stadında oynamak istediğini de ifade eden Altıparmak “Taraftar ve Seyirci desteğine ihtiyacımız var. Şehirle bütünleşmek için Atatürk Stadında oynamayı her zaman tercih ederim. Zemini ve havası yeter ama tabiî ki tribünlerin kısmen de olsa dolması gerekir” dedi.
Banka Asya Ligi’ne çıkacaklarına inandıklarının altını çizen Altıparmak; “Konya Şekerspor bundan sonraki maçlarını kazanacak ve grubundan lider çıkacaktır. Kadroma güveniyorum. Futbolcularım çok becerili ve saygılı. Sakat ve cezalı futbolcum kalmadığı için kalan maçlarımızı tam kadro ile yapacağız. Hafta sonu gideceğimiz Eyüp maçını da kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Bitime 9 maç kaldı, birini bay geçeceğiz. Aslında puan cetvelinin altında kalan daha güçlü takımlar var ama umduklarını bulamadılar. Biz grubumuzdan rahat çıkarız” dedi. Banka Asya 1. ligine çıkma yolunda, diğer gruplardaki lider olacak takımları da değerlendiren Altıparmak, “Diğer gruptaki takımları da yakından takip ediyorum. Bizden güçlüsü yok. Talihsiz maçlar kaybetmeseydik açık ara ligi tamamlar Banka Asya ligi hazırlıklarına başlardık. Konya Şekerspor’un geçtiğimiz sezon kaçırdığı şansı bu sezon yakalayacağımızı ve kesinlikle Banka Asya 1. ligine çıkacağımızı söyleyebilirim. Yönetimimize, futbolcularımıza, taraftarlarımıza ve camiamıza inanıyoruz ve bu inançla da Banka Asya 1. ligine çıkacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.