Şeker’de Balıkesir mesaisi başladı

Şeker’de Balıkesir mesaisi başladı

Süper Toto Kırmızı Grupta mücadele eden Konya Torku Şekerspor ligin 7.haftasında sahasında oynayacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı.

 Sahasında oynadığı Belediye Vanspor maçından sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılan yeşil-beyazlı ekipte kaçan 2 puan üzüntüsü yaşanıyor. Ligde namaglup liderliğini sürdüren Konya Şekerspor 4 hafta sonunda ikinci beraberliğini aldı. Torku Şekerspor ilk beraberliğini ise ligin ilk haftasında deplasmanda oynadığı Adana Demirspor karşısında almıştı. Yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşmadan sonra 4 maçlık bir galibiyet serisi yakalayarak liderlik koltuğundaki yerini sağlama almış ve rakiplerinin korkulu rüyası haline gelmişti. Son maçında sahasında Belediye Vanspor ile 1-1 kalarak bu seriyi sonlandıran Konya Torku Şekerspor Balıkesirspor maçı ile tekrar bir galibiyet serisi başlatmanın planlarını yapıyor. Sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına dün başlayan yeşil-beyazlı ekipte Cafercan ve Onur’un hafif sakatlıkları bulunuyor. Rıdvan ise dün yapılan çalışmalarda düz koşu yaptı
VAN MAÇI BİR KAZAYDI
Geçtiğimiz hafta sonu sahasında Belediye Vanspor ile 1-1 berabere kalan Konya Torku Şekerspor’da Kulüp 2. Başkanı Dede Ülker bu maçın bir kaza olduğunu ve yeşil-beyazlı ekibin kaldığı yerden başarılı sonuçlar alamaya devam edeceğini ifade etti. Ülker taraftarların desteğine de çok fazla ihtiyaçları olduğunu ifade etti.
Ülker, “ Van karşısında özellikle ikinci yarıda müthiş baskılı oynadılar. Ancak bazen futbolun adaleti olmuyor. Bunu yanında bir de Hakem hataları oluyor bu nedenle de puan kayıpları yaşayabiliyorsunuz. Sonuçta berabere kalıp iki puan kaybettik, Biz oyuncularımızın hepsinden memnunuz. Tam bir takım ruhu içerisinde hareket ediyorlar, Hepsi saygılı, Sevgi içerisinde ve birlik beraberlik içerisindeler. Bu nedenle ilerleyen haftalarda yaşanan bu kayıpları telafi edeceklerine inanıyorum. Van karışlaşmasında Taraftarın ilgisi bizleri sevindirdi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Balıkesir maçında da aynı ilgiyi bekliyoruz. Milli maç nedeniyle diğer liglerde maç yok. Herkesi recep konuk tribünlerine bekliyoruz. Geçtiğimiz haftayı kaza olarak değerlendiriyorum. İnşallah bu kez taraftarımızın da desteğiyle sahadan galip ayrılacağız” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.