Şeker zorlu Elazığ virajında

Şeker zorlu Elazığ virajında

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 9. haftasında bugün sahasında Elazığspor’u konuk edecek.

Recep Konuk Stadında oynanacak mücadele saat 15.00’te başlayacak.
1461 Trabzon karşısında aldığı 3-0’lık yenilgiyi ligin namağlup takımını yenerek telafi etmenin hesaplarını yapan Şekerspor’da Trabzon maçında dördüncü sarı kartını görerek cezalı duruma düşen İshak Çakmak ve milli takıma geden Ömer Ali ve önceki gün belindeki sakatlığı nükseden Zafer Biryol, Elazığspor maçında forma giyemeyecek. Bu oyuncular dışında, yeşil-beyazlı takımda herhangi bir eksik bulunmuyor. Konya Torku Şekerspor bugüne kadar oynadığı 8 maçta 5 galibiyet 2 beraberlik bir de yenilgi aldı. Bu karşılaşmalarda 17 puan toplayan yeşil-beyazlı ekip ligin zirvesinde yar alıyor. Torku Şekerspor bu karşılaşmalarda rakip kalelere 20 gol atarken kendi filelerinde ise 7 gol gördü. Yeşil-beyazlılar Bu gollerin 3’ünü geçtiğimiz hafta oynadığı ve ilk yenilgisini aldığı 1461 Tarbzonspor karşısında yedi. Rakip Elazığspor ise Şekerspor’un en yakın takipçisi. Gakkoşlar Şekerspor’un 1 puan altında bulunuyor. Elazığ ekibi oynadığı 8 maçta henüz yenilgi yüzü görmedi. Bordo-beyazlı ekip bu maçlarda 4galibiyet 4 de beraberlik aldı.  Şekerspor’un Elazığspor ile karşılaşacağı 9. haftada Süper Toto 2. Lig Kırmızı Grupta günün programı şu şekilde Adana Demirspor-Tarsus İdman Yurdu, Balıkesirspor-1461 Trabzon, Fethiyespor-Kocaelispor, Pursaklarspor A.Ş.-Sakaryaspor A.Ş., Eyüpspor-Ş.Urfaspor, Ofspor-Türk Telekomspor, Konya Torku Şekerspor-Elazığspor, Pendikspor-Tokatspor, Belediye Vanspor-Dardanelspor A.Ş. Karşılaşmalar saat 15.00’te başlayacak.
ALTIPARMAK: HER ŞEY GÜZEL OLACAK
Teknik direktör Altıparmak, maçı kazanarak yollarına devam edeceklerini söyledi ve taraftarları maça davet etti. Zafer Biryol’un sakatlanması ve Elazığspor karşısında forma giyemeyecek olması camianın canını sıkarken teknik direktör Mehmet Altıparmak, “İshak ve Ömer Ali’den sonra Zafer Biryol’un da sakatlanarak forma giymeyecek olması elbette üzücü. Bu oyuncunun belindeki sakatlık yeniden nüksetti. Ne var ki, Zafer’in yerine oynayacak olan arkadaşımız da kendisini aratmayacak. Elazığspor grubun güçlü takımlarından birisi ama biz daha güçlü olduğumuzu onları yenerek göstereceğiz. Antrenmanlarımız neşeli bir tempoda geçiyor, oyuncularım kendilerinden emin. Sezon başından beri söylediğimi yine tekrarlıyorum, geçtiğimiz sezon yarım kalan işi tamamlayacağız. O nedenle, özellikle sahamızda puan kaybına tahammülümüz yok. Taraftarlarımızı maça bekliyorum, bugüne kadar olduğu gibi Elazığspor maçında da yanımızda olsunlar. Maçın Çarşamba günü olması nedeniyle, belki çok isteyip gelemeyenler olacak. Ben yine de tribünlerin dolacağını düşünüyorum. Oynadığımız futbolu takdir eden taraftarlarımıza da, içtenlikle teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.