Şeker son 2 haftaya avantajlı girdi

Şeker son 2 haftaya avantajlı girdi

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, geçtiğimiz gün Fethiyespor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı.

Ligde kalmanın hesaplarını yapan Fethiye deplasmanından bir puanla dönen yeşil-beyazlılar, bir taraftan kaybettiği iki puana üzülürken bir diğer taraftan da kalan son haftada elinde bulundurduğu avantajı kaybetmemenin hesaplarını yapıyor.

Önümüzdeki haftayı maç yapmadan kapatacak olan temsilcimiz, zorlu Fethiye maçı sonrası üç gün izin yapacak. Yarın akşam yeniden bir araya gelecek olan yeşil-beyazlılar, ligin son haftasında oynanacak olan Alanyaspor maçının hazırlıklarına başlayacak. Hafta sonunu maç yapmadan geçecek olan temsilcimiz, bu zaman diliminde boş durmayacak. Temsilcimizde yardımcı antrenörler ve alt yapı hocaları Play-Off’ta karşılaşacakları muhtemel rakipler ile transfer için takip edilen futbolcuları izlemeye devam edecek.
Öte yandan yeşil-beyazlılar, Fethiye deplasmanından evine kayıpsız döndü. Her hangi bir cezalısı bulunmayan temsilcimizde orta sahanın başarılı futbolcularından Cafercan’ın adalesinde hafif sertleşme tespit edildi. Tedavisine hemen başlanan tecrübeli futbolcunun önemli bir rahatsızlığının bulunmadığı belirtilirken, tedavisinin Alanya maçına kadar tamamlanacağı bildirildi.
Fethiye deplasmanında aldığı 0-0’lık beraberlikle puanını 57’ye çıkartan yeşil-beyazlılar, Eyüpspor ve Turgutluspor’un haftayı üç puanla kapatması ile aradaki puan farkının azalmasına engel olamadı. İstanbulspor’u deplasmanda 2-0 mağlup eden Eyüpspor, puanını 53’e çıkardı ve kalan iki hafta için umut buldu. Turgutlu ise Alanyaspor’u evinde 4-2 mağlup ederek puanını 51 yaptı ve umudu sürdürdü. Ligde kalma hesapları yapan Tepecikspor ve İstanbulspor, deplasmanda oynadıkları karşılaşmada mağlup olarak 38 puanda kaldılar. Lig’in 16. haftasında oynanan maçlarda alınan sonuçlar ise şöyle: Fethiyespor 0-0 Konya Şekerspor Turgutluspor 4-2 Alanyaspor İstanbulspor 0-2 Eyüpspor Denizli Belediyespor 3-2 Tepecikspor
2. Klasman Grubu’nda son iki haftaya girilirken ligin zirvesinde ve düşme hattında birbirinden zorlu maçlar oynanacak. Temsilcimiz Şekerspor’un 17. haftayı maç yapmadan geçeceği zorlu haftada lig ikincisi Eyüpspor, lig üçüncüsü Turgutluspor’u konuk edecek. Lig’de kalmanın hesaplarını yapan Tepecikspor ile İstanbulspor ise sezonun en önemli mücadelelerinden birine çıkacak. Lig’in 17. ve 18. haftasında oynanacak oylan maçların programı şöyle: 17. hafta: Sarıyer-Denizli Belediyespor Tepecikspor–İstanbulspor Eyüpspor–Turgutluspor Alanyaspor–Fethiyespor. 18. hafta: Konya Şekerspor-Alanyaspor
Fethiyespor – Eyüpspor Turgutluspor – Tepecikspor İstanbulspor – Sarıyer.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Fethiye deplasmanından ilk yarı iyi top oynadıklarını ancak gol atamadıklarını söyledi. İkinci yarı ise mevcut hava şartlarının her iki takımı da olumsuz yönde etkilediğinin altını çizen Erence; “İlk yarıda yakaladığımız fırsatları gole çevirebilseydik çok daha farklı bir sonuç alabilirdik.İkinci yarıda zorlandık ve futbol adına verimli olamadık. Bu durum skora da yansıdı. Rakibin düşme potasında olması ve bir puanın onlara yetiyor olması rakibimizin kapanmasına neden oldu. Her şeye rağmen zorlu deplasmandan getirdiğimiz bir puan için mutluyuz. Şimdi önümüzde çok zorlu bir hafta var. Alanya maçını kazandığımız takdirde diğer rakiplerimizin ne yapacağı bizi ilgilendirmiyor. Hedefimize ulaşmak için kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Lig’e verdiğimiz bir haftalık arayı hazırlıklar açısından ili değerlendirip. Lig’i 3 puanla noktalamak istiyoruz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.