Şeker rotayı Balıkesir’e çevirdi

Şeker rotayı Balıkesir’e çevirdi

Süper Toto Kırmızı Grupta mücadele eden Konya Torku Şekerspor’da, hafta sonu evinde oynayacağı Balıkesirspor lig maçı hazırlıkları sürüyor.

Dün haftanın ikinci antrenmanını yapan yeşil-beyazlı ekip Belediye Vanspor karşısında kaçan  2 puanı unutmaya çalışıyor. Torku Şekerspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak oyuncularına bu beraberliği unutturarak Balıkesir maçına konsantre olmaları için büyük çaba harcıyor. 
Takımın başarılı teknik direktörü Mehmet Altıparmak, Van Belediyespor maçını unuttuklarını ancak bir konunu kendisini üzdüğünü ifade etti. Altıparmak: “Belediye Vanspor maçında alınan beraberliği çoktan unuttuk. O maçla ilgili tek üzüldüğüm, sayısız gol fırsatı kaçırmamıza rağmen rakibin maçın hakkının beraberlik olduğunu iddia etmesiydi. Her neyse, bunlar önemli değil. Biz işimize bakıyoruz, hafta sonu evimizde oynayacağımız Balıkesirspor  maçını da kazanıp, işimize bakacağız. Rakip, geçtiğimiz hafta bir yara aldı. Mutlaka bunu telafi etmek isteyecektir. Onların durumu bizi ilgilendirmiyor, sahaya galibiyet için çıkacak ve taraftarlarımızın da desteğiyle, Allah’ın izniyle maçtan üç puanla ayrılacağız. Herhangi bir eksik oyuncumuzu bulunmuyor, bu da bizim için büyük avantaj” dedi. Altıparmak, Ziraat Türkiye Kupası’na da en az lig kadar önem verdiklerinin altını çizerek, “Ligde olduğu gibi, kupada da bugüne kadar yaptığımız işler ortada. Biz lige olduğu gibi, kupaya da önem veriyoruz. Kayseri Erciyesspor’la 27 Ekim’de deplasmanda zorlu bir maç yapacağız. Erciyes güçlü bir takım ama, biz de güçlüyüz. Kupada iddialı olduğumuzu, onları eleyerek göstereceğiz. Bu maç, saat 19.00’da büyük bir ihtimalle Kadir Has Stadı’nda oynayacağız. Maçın gece olması fark etmez, gece veya gündüz her şekilde kazanacağımıza inanıyorum” dedi. Konya Torku Şekerspor’da hafif sakatlığı bulunan İshak, dünkü antrenmanın ilk bölümüne alınmadı. İshak, ikinci bölümde ise arkadaşlarıyla birlikte çalışmaya katıldı. Cafercan ve Onur’un ise tamamen iyileştiği ifade edildi.Çumra kampı esnasında teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın idmanlardaki  uyguladığı bir süredir ara verilen evli-bekar maçları, önceki gün yapılan antrenmanda yeniden başladı. Kamp döneminden bu yana tek bir galibiyeti bile bulunmayan bekarlar, yapılan maçta 3-0 öne geçmesine rağmen yine üstünlüğünü koruyamadı ve maçtan yenik ayrıldı.
ŞEKER SAHASINDA İLK GOLÜNÜ YEDİ
Ligde ve kupada başarılı sonuçlar alan  Konya Torku Şekerspor ligdeki ilk golünü  5. haftada  deplasmanda oynanan Pendikspor maçında yemişti. Bu karşılaşma öncesinde rakip kaleleri gole boğan yeşil-beyazlı ekip Pendikspor karşısında kalesinde 2010-2011 sezonunun  ilk golünü gördü. Sahasında oynadığı karşılaşmalarda da kalesini rakip forvetlere kapatan Torku Şekerspor Belediye Vanspor maçında bu serisini bozdu. Yeşil-beyazlı ekip Ligin 6. haftasında oynanan ve 1-1 biten  Belediye Vanspor maçında sahasındaki ilk golü de  görmüş oldu.Torku Şekerspor 6 haftada toplam 17 gol atarken kalesinde ise 3 gol gördü.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.