Şeker Manisaspor’u ağırlıyor

Şeker Manisaspor’u ağırlıyor

Ligde şok bir yenilgi alan Konya Torku Şekerspor bugün (Çarşamba) ise Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ilk maçında sahasında Manisaspor ile karşı karşıya gelecek. Recep Konuk Tesislerinde oynanacak mücadele saat 13.00’te başlayacak.

Karşılaşmayı Mürvet Sezer, Uygar Bebek, Serkan Çınar hakem üçlüsü yönetecek. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Hakan Gültepe. B grubundaki diğer maç ise Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Beşiktaş arasında oynanacak. Trabzonspor ise haftayı bay geçecek. Bu karşılaşmayı kazanarak moral bulmak isteyen yeşil-beyazlı ekip Kocaeli maçının ardından hemen çalışmalara başladı.  Zorlu Manisa karşılaşmasında yeşil-beyazlı ekipte sakatlıkları süren Bahadır, Zafer Biryol ve Rıdvan ile cezalı duruma düşen Erman takımdaki yerlerini alamayacak. Zafer Biryol’un ilk yarıyı kapattığı, Bahadır’ın durumunun ise daha sonra netlik kazanacağı öğrenildi.
Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası’nda gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini söyledi. Geçen yılın ardından bu yıl da gruplara kalarak önemli bir başarıya imza attıklarını ifade eden Altıparmak, geçen yıl elde edilen başarıyı daha üst noktaya taşımak için çok çalıştıklarını belirtti. Altıparmak, bugün Konya’da Manisaspor’u ağırlayacaklarını belirterek, “Beşiktaş ve Trabzonspor ile aynı gruptayız. Çok zorlu bir grupta mücadele edeceğiz. Yarın karşılaşacağımız Manisaspor da ligin iyi ekipleri arasında yer alıyor. Ancak biz de iyi bir takımız. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Kupaya galibiyetle başlamak istiyoruz” dedi.
Ziraat Türkiye Kupası'nda 4 grupta yer alan 20 takımdan 13'ü Spor Toto Süper Lig'de, 3'ü Bank Asya 1. Lig'de, 3'ü de Spor Toto 2. Lig'de, 1'i de Spor Toto 3.Lig'de mücadele ediyor. Gruplarında ilk 2 sırayı alacak takımlar çeyrek finale yükselmeye hak kazanacak. Kupada oynanacak ilk hafta maçlarında günün programı şu şekilde: B Grubu: 13.00 Torku Şekerspor-Manisaspor: Mürvet Sezer Yarın: 20.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş: İlker Meral C Grubu bugün: 19.00 Bucaspor-Yeni Malatyaspor: Mustafa Öğretmenoğlu 20.00 Ankaragücü-Fenerbahçe: Barış Şimşek D Grubu: bugün 19.00 Bursaspor-Kırıkhanspor: Hakan Ceylan Yarın: 13.30 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Kasımpaşa: Mustafa İlker Coşkun.
ŞEKER KASASINI DOLDURACAK
Ziraat Türkiye Kupasında B grubunda mücadele edecek olan Konya Torku Şekerspor, Beşiktaş, Trabzonspor, Manisaspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor gibi güçlü rakiplerle karşılaşacak. Kayseri Erciyesspor’u deplasmanda yenerek gruplara kalan yeşil-beyazlı ekip 140 bin doları kasasına koymuştu. Torku Şekerspor gruplarda oynadığı maçlarda ise galibiyette 100, beraberlikte ise 50 bin dolar kazanacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.