Şeker koltuğa sıkı tutundu

Şeker koltuğa sıkı tutundu

Süper Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Konya Torku Şekerspor sezonun 5. haftasında deplasmanda Pendikspor’u 4-2 yenerek liderliğini sürdürdü.

Kupada ve ligde fırtına gibi esen yeşil-beyazlı ekip oynadıkları futbol ve aldığı sonuçlarla taraftarlarını memnun ediyor. Ligin ilk haftasına Adana Demirspor deplasmanından 0-0 beraberlikle ayrılan Konya Torku Şekerspor sonraki 4 haftada rakiplerinin korkulu rüyası oldu. Yeşil-beyazlı ekip oynadığı bu dört maçta rakip fileleri 16 kez havalandırdı. Torku Şekerspor galip geldiği 4 maçta toplam 4 gol ortalaması ile oynadı. Ligde bugüne kadar 5 maç oynayan Şekerspor ilk dört haftada kalesinde hiç gol görmedi. Yeşil-beyazlı ekip 2010-2011 sezonunun ilk golünü geçtiğimiz hafta deplasmanda Pendik karşısında yedi. Torku Şeker 2. golünü de bu müsabakada kalesinde gördü.
GOL MAKİNESİ MURAT
Konya Torku Şekerspor ligde ve kupada oynadığı maçlarda rakiplerine adeta gol yağdırdı. Ligde henüz beş maç oynamasına rağmen rakip fileleri 16 kez havalandıran yeşil-beyazlı ekip oynadığı 2 kupa maçında ise penaltılar hariç toplam 5 gol kaydetti. Oynadığı futbolla göz dolduran ve aldığı sonuçlarla taraftarlarını memnun eden Torku Şekerspor’un en golcü oyuncusu Murat Dilek. Dilek Şeker ekibinin ligde attığı 16 golünü 4’üne sahip. Kupada atılan beş golün 3’ünde ise yine Murat Dilek imzası var. Sezon başında Zeytinburnuspor’dan transfer edilen başarılı oyuncu yeni sezonun ilk haftalarına takımına oldukça katkı sağladı. Dilek ilerleyen haftalarda da atacağı gollerle Torku Şeker’e katkı sağlamaya devam edecek gibi görünüyor. Tecrübeli oyuncu geçtiğimiz hafta oynanan Pendikspor maçında ise sessiz kaldı. Toplamda 4 gol atan Dilek’i 2 golle Cafercan Aksu, Ömer Ali Şahiner ve Mehmet Balban takip ediyor. Takımın 1’er gollü isimleri ise şu şekilde: Süleyman Varlık, Barış Çetin, Muhammet Reis, İshak Çakmak, Erman Özcan, Kadir Demirel
Lig ve Kupa olmak üzere iki kulvarda yoğun bir maç temposu içinde bulunan Konya Torku Şekerspor’a deplasmanda oynanan Pendikspor maçı sonrasında bir gün izin verildi. Dünü izinli geçiren yeşil-beyazlı oyuncular bugünden itibaren ligin 6. haftasında sahasında oynayacağı Belediye Vanspor maçının hazırlıklarına başlayacak.
HAK ETTİĞİMİZ BİR GALİBİYETTİ
Torku Şekerspor’da Pendikspor karşısında alınan 4-2’lik galibiyetinin sevinci sürüyor. Pendikspor maçını değerlendiren Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, hakkettikleri bir galibiyet aldıklarını belirterek futbolcularını sergiledikleri pozitif futboldan ötürü tebrik etti. Oyunun özellikle ilk 60 dakikalık bölümünde çok iyi bir futbol sergilediklerini belirten Altıparmak, “3-0’dan sonra hakem oyunu çığırından çıkarmaya başladı. Penaltı kararı komikti. Ardından sürekli aleyhimize düdükler çalmaya başladı. Şükür ki oyuncularımda herhangi bir hasar yok. Benim en büyük korkum söylenildiği gibi oyuncularımın havaya girmesiydi. Ama çok şükür böyle bir şey olmadığını da sahada gösterdiler. Bundan sonra da aynı şekilde oynayıp seri galibiyetler almaya devam edeceğiz ve hedefimize ulaşacağız” dedi.
TORKU Şekerspor’da Pendik maçında ikinci yarıda oyundan alınan ve maç esnasında sol dizindeki sakatlığı nükseden Cafercan’ın durumunun iyi olduğu ve bu oyuncunun tedbir amaçlı değiştirildiği öğrenildi. Cafercan’ın önümüzdeki maçta forma giyebileceği belirtildi. Her hangi bir sakat veya cezalı futbolcusu bulunmayan ekibimizde, İshak ise Pendik maçında kart görerek ceza sınırına geldi. Yıldız futbolcu Van maçında kart görürse cezalı duruma düşecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.