Şeker İskenderuna hazır

Şeker İskenderuna hazır

İskenderun Demir Çelikspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak Hatayda kampa giren Şekersporda tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Temsilcimizde Tanju ve Akın forma giyemeyecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor ligin 9. haftasında yarın Hatay temsilcisi İskenderun Demir Çelikspor ile karşı karşıya gelecek. Lig’de kötü günler yaşayan yeşil-beyazlılar, kendini toparlamak ve iyi bir çıkış yakalamak için zorlu maçı deplasmanda kazanmanın hesaplarını yapıyor. 6 haftadır galibiyete hasret kalan yeşil-beyazlılar, grubun güçlü ekiplerinden birisi olan ve oynadığı 7 maçın 5’ini kazanıp, 2’sini kaybeden İskenderun ekibi karşısında zoru başararak, galibiyet özlemini dindirmek istiyor.

Şekerspor’un İskenderun’da 5 Temmuz Stadı’nda oynayacağı karşılaşmayı Muğla bölgesi ulusal hakemlerinden Ali Zağlı yönetecek. Zağlı’nın yardımcılığını Ahmet Kayarca ve Yusuf Yaratıcı yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Muhsin Çayan. Zorlu deplasmandan evine galibiyetle dönmenin hesaplarını yapan Konya Şekerspor’da Çorum maçında kırmızı kart gören kaleci Akın ve yine bu maçta dördüncü sarı kartını görerek cezalı duruma düşen Tanju dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Uzun süredir sakatlığı devam eden ve Çorum maçının 2. yarısında oyuna girerek iyi bir futbol ortaya koyan tecrübeli futbolcu Okan Koç’un takıma katkı sağlaması ise teknik heyeti sevindirdi.
Şekerspor geçtiğimiz sezon ilk 8 haftada sadece bir maç kaybetmişti. 2 maçta rakipleri ile berabere kalan yeşil-beyazlılar 5 maçta ise sahadan galibiyetle ayrılarak 17 puanla haftayı zirvede tamamlamıştı. Şekerspor bu sezon ise 8 maçta sadece 6 puan toplayabildi. Geçtiğimiz sezon 8 haftada 20 gol atan temsilcimiz kalesinde sadece 7 gol görmüştü. Bu sezon ise işler tam tersine döndü.  Oynadığı 8 maçta 5 gol atan yeşil-beyazlı temsilcimiz kalesinde ise 10 gol gördü.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, İskenderun karşısında zorlu bir maçın kendilerini beklediğini söyledi. İskenderun’un oturmuş bir kadrosu olduğunu ve zirve yarışı veren takımları mağlup ettiklerini ifade eden Çapanoğlu; “Oldukça zorlu bir sınavdan geçeceğiz. Tek düşüncemiz kazanarak iyi bir çıkışın başlangıcını yapmak. Zor maç olacak, ancak kazanmak için mücadele edeceğiz” diye konuştu.
Öte yandan Spor Toto 2. Lig’e 9. hafta maçları yarın oynanacak. 2. Lig’de 9. hafta maçlarının programı şöyle: Beyaz Grup yarın: 13.30 Şanlıurfaspor-Pendikspor (Şanlıurfa GAP Arena-Seyircisiz) 13.30 Çorumspor-Ofspor (Dr. Turhan Kılıççıoğlu) 13.30 Turgutluspor-Bozüyükspor (Turgutlu 7 Eylül) 13.30 Kocaelispor-Tokatspor (İzmit İsmetpaşa) 13.30 Altay-Gaziosmanpaşaspor (Alsancak) 13.30 Tepecikspor-BUGSAŞ Spor (Tepecik Belediye) 13.30 İskenderun Demir Çelikspor-Konya Torku Şekerspor (İskenderun 5 Temmuz) 13.30 Yeni Malatyaspor-Diyarbakırspor (Malatya İnönü)
Kırmızı Grup yarın: 13.30 Beypazarı Şekerspor-Sarıyer (Beypazarı) 13.30 Kırklarelispor-Körfez Futbol Kulübü (Kırklareli Atatürk) 13.30 Alanyaspor-Adıyamanspor (Alanya Oba) 13.30 Fethiyespor-Adana Demirspor (Fethiye) 13.30 Eyüpspor-Bandırmaspor (Eyüp) 13.30 Ünyespor-Altınordu (Ünye) 13.30 1461 Trabzon-Çankırıspor (Ahmet Suat Özyazıcı) 13.30 Kızılcahamamspor-Mardinspor (Kızılcahamam)
BURAK TAŞPINAR
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.