Şeker İhsaniye’yi farklı yendi: 5-0

Şeker İhsaniye’yi farklı yendi: 5-0

U 16 Futbol Ligi’nde heyecan dün oynanan karşılaşmalarla devam etti.

Dün 3 Nolu saha’da B Grubu’na dahil oynanan maçta Konya Şekerspor İhsaniye Gençlerbirliği’ni 5-0 mağlup etti. Bir orta alan mücadelesine sahne olan maçın ilk yarısında Şekerspor ilk golü 23. dakikada Yunus ile buldu. 25. dakikada Fatih bayrak, 30. dakikada Fatih Görücü ile 3-0 öne geçen Şekerspor devreyi bu skorla tamamladı. İkinci yarıda da iyi bir futbol ortaya koyan Şekerspor, 50 ve 60. dakikalarda Ömer’in attığı gollerle farkı yakaladı. Şekerspor maçtan 5-0 galip ayrılmasını bildi.
Günün ikince maçında ise A Grubu takımlarından Yolspor ile Araplarspor karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan maçı Yolspor 1-0 kazanmasını bildi. Bir orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçın ilk yarısında taraflar birbirlerinin dikkatli savunmalarını geçmeyi başaramadı. İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi. Maçın ikinci yarısında ise bu mücadele devam etti. Dikkatli savunmaları geçemeyen taraflar gol bulmakta zorlandı. Maçın son dakikasında orta alandan aldığı topla Araplarspor ceza alanına giren Burak, yaptığı plase bir vuruşla Yolspor’u 1-0 öne geçirdi ve takımına 3 puanı getiren isim oldu.

ŞEKERSPOR: 5 İHSANİYE: 0
SAHA: 3 Nolu
HAKEM: Aslıhan Boyalı
KONYA ŞEKERSPOR: Sami, Enes, Altınok, Burak, Ahmet (Hasan), Yunus, Fatih Görücü, Nihat, Abdullah (Ömer), Hüseyin (Mehmet Ali), Fatih Bayrak.
İHSANİYE GENÇLERBİRLİĞİ: Ahmet, Gökhan, Burak, Mehmet, Uğur, Salih, Yaşar, Halil, Ramazan, Ferit, Mustafa.
GOLLER: Dk 23 Yunus, Dk 25 Fatih Bayrak, Dk 30 Fatih Görücü, Dk 50, 60 Ömer (Konya Şekerspor).

YOLSPOR: 1 ARAPLARSPOR: 0
SAHA: 3 Nolu
HAKEM: Hasan Ertugan
YOLSPOR: Ramazan (Mehmet), Halil İbrahim, Abdurrahman, Furkan, Turan, Niyazi, Hikmet, Burak, Mehmet Ali, Abdurrahman Kuvvet.
ARAPLARSPOR: Sefa (Mücahit), Ahmet, Furkan, Neşet, Muhammet, Musa, Esat, Ahmet, Mehmet, Hasan Hüseyin, Ali.
GOL: Dk 60 Burak (Yolspor).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.