Şeker hazırlıklara moralli başladı

Şeker hazırlıklara moralli başladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup lideri Konya Torku Şekerspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Kocaeli maçı hazırlıklarına dün öğleden sonra yaptığı idmanla başladı.

Yeşil-beyazlılar, Tokat galibiyetinin moraliyle çalışmalarına start verdi. Lig ve kupada rakip tanımayan, Konya Torku Şekerspor’da moraller tavan yaptı. Geçtiğimiz haftalarda kısa bir duraklama dönemi geçiren yeşil-beyazlı ekip Kayseri Erciyesspor’u yenerek Ziraat Türkiye Kupasında gruplara kaldı.
Bu moralle Tokat deplasmanına giden Torku Şekerspor buradan da galibiyetle ayrılarak ligde de yoluna devam etti. Pazartesi günü izin yapan yeşil-beyazlılar, dün saat 16.00’da teknik direktör Mehmet Altıparmak nezaretinde haftanın ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlı takımın başarılı teknik direktörü Mehmet Altıparmak, “Daha önce de söylediğim gibi, bizim özellikle ligde bileğimizi bükecek takım yok. Her rakibimizi yenecek güçteyiz. Almış olduğumuz bazı şanssız sonuçları ve puan kayıplarını, futbolun cilvesi olarak değerlendiriyorum. Kupada Kayseri Erciyes, ligde de sahasında henüz yenilgi almamış Tokatspor’u dize getirerek, ne kadar güçlü olduğumuzu gösterdik. Artık bu iki maçı unuttuk ve Pazar günü sahamızda oynayacağımız Kocaelispor maçına konsantre oluyoruz. Bazı eksiklerimiz olsa da, önemli değil. Tüm oyuncularım birbirini aratmayacak düzeyde. Kocaelispor’u da yenerek yolumuza devam edeceğiz. Rakibin ligdeki konumu önemli değil, her maçta olduğu gibi bu maçta da disiplinli oyundan taviz vermeyeceğiz. Rakip küçümsenmez” şeklinde konuştu.
Konyalı futbolseverleri de maça davet  eden Altıparmak, “Futbol oyunu taraftarla güzeldir. Aldığımız sonuçlar ve oynadığımız futbol ortada. Pazar günü tüm Konyalı futbolseverleri, futbol şöleni izlemeleri için stada davet ediyorum. Onların desteğiyle rakibimizi yenip, sahadan hep birlikte mutlu olarak ayrılalım. Tribünler dolsun, gerisi bize ait” dedi.
Konya Torku Şekerspor’da sakatlığı yavaş yavaş geçen Bahadır’ın takımla birlikte idmanlara çıkacağı belirtilirken, Zafer’in henüz iyileşmediği öğrenildi. Sezonu kapatan Gökhan’la birlikte bu oyuncular Kocaelispor maçında forma giyemeyecek. Yeşil-beyazlılarda cezalı oyuncu ise bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.