Şeker galibiyete kilitli

Şeker galibiyete kilitli

9. haftada karşılaşacağı İskenderun Demir Çelikspor maçının hazırlıklarına aralıksız devam eden Şekersporda tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Temsilcimizde Hatay yolculuğu yarın başlayacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Konya Torku Şekerspor, ligin 9. haftasında karşı karşıya geleceği İskenderun Demir Çelikspor maçının hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Lig’de kötü günler yaşayan yeşil-beyazlılar, kendini toparlamak ve iyi bir çıkış yakalamak için zorlu maçı deplasmanda kazanmanın hesaplarını yapıyor. Kurban Bayramı’nda ara vermeden çalışmalarına devam eden yeşil-beyazlılar, bugün Recep Konuk Tesisleri’nde teknik ve taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirecek.
 Yarın yapacağı tek idmanın ardından İskenderun maçının hazırlıklarını tamamlayacak olan yeşil-beyazlılarda Hatay yolculuğu yarın başlayacak. Sabah saatlerinde yeniden tesislerinde bir araya gelecek olan temsilcimiz Futbol Şube Sorumlusu Semih Namal’ın kafile başkanlığında Hatay’a gidecek ve kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Ayrıca temsilcimiz Şekerspor’un İskenderun’da 5 Temmuz Satdı’nda oynayacağı karşılaşmayı Muğla bölgesi ulusal hakemlerinden Ali Zağlı yönetecek. Zağlı’nın yardımcılığını Ahmet Kayarca ve Yusuf Yaratıcı yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Muhsin Çayan. 
Zorlu deplasmandan evine galibiyetle dönmenin hesaplarını yapan Konya Şekerspor’da Çorum maçında kırmızı kart gören kaleci Akın ve yine bu maçta dördüncü sarı kartını görerek cezalı duruma düşen Tanju dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Uzun süredir sakatlığı devam eden ve Çorum maçının 2. yarısında oyuna girerek iyi bir futbol ortaya koyan tecrübeli futbolcu Okan Koç’un takıma katkı sağlaması ise teknik heyeti sevindirdi.
Lig’in 8. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Çorumspor ile berabere kalarak bir türlü aradığı çıkışı yakalayamayan Torku Şekerspor kötü günleri geride bırakmak istiyor.  Şekerspor geçtiğimiz sezon ilk 8 haftada sadece bir maç kaybetmişti. 2 maçta rakipleri ile berabere kalan yeşil-beyazlılar 5 maçta ise sahadan galibiyetle ayrılarak 17 puanla haftayı zirvede tamamlamıştı. Şekerspor bu sezon ise 8 maçta sadece 6 puan toplayabildi. Geçtiğimiz sezon 8 haftada 20 gol atan temsilcimiz kalesinde sadece 7 gol görmüştü. Bu sezon ise işler tam tersine döndü. 
Oynadığı 8 maçta 5 gol atan yeşil-beyazlı temsilcimiz kalesinde ise 10 gol gördü. Geride kalan sezonda ilk yenilgisini 8. haftada alan Torku Şekerspor bu sezon 3. haftada Bugsaş’a 1-0 yenilerek ilk mağlubiyetini almış oldu. Yeşil-beyazlı ekip 4. haftada ise sahasında Bozüyükspor’a 3-1 kaybederek 4. haftada 2. yenilgisini aldı. Ligin 5. haftasında ise Turgutluspor’a 2-1 kaybeden Şekerspor’da kan kaybı 6. haftada Tepecikspor’a karşı devam etti. Yeşil-beyazlı ekip son iki maçında ise sahadan beraberlikle ayrıldı.
İSKENDERUN’DA HESAPLAR GALİBİYET İÇİN
İskenderun Demir Çelikspor’da gözler Konya Şekerspor maçına çevrilirken, tüm hesaplarsa ‘mutlak galibiyet’ üzerine yapılıyor. İsdemir ve İskenderun 5 Temmuz Stadı’nda çalışmalarını sürdüren Kırmızı-Lacivertlilerde sarı kart cezalısı Emre Özkurt’un dışında sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor. Futbolcularının antrenmanlarda ortaya koyduğu performanstan mutlu olduğunu ve oyuncular arasında yaşanan forma savaşınınsa takıma olumlu katkılarda bulunacağını kaydeden Teknik Direktörü Mete Işık, “Kurban Bayramı’ nedeniyle verdiğimiz 4 günlük iznin ardından çalışmalarımıza tekrar başladık. Tüm futbolcularımızın moralleri yerinde. Ligde özellikle son haftalarda aldığımız başarılı sonuçlar camiamızı sevindiriyor. Başarımızın tesadüf olmadığını göstermek için Konya Şekerspor maçı bizim için çok önemli. Bu mücadeleden taraftarımızın da desteğiyle 3 puanla ayrılıp, çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.
BURAK TAŞPINAR
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.