Şeker Fethiye virajında

Şeker Fethiye virajında

Turgutlu yenilgisi ile kan kaybeden Konya Şekerspor, bugün Fethiyespor ile karşı karşıya geliyor. Temsilcimizin tek hedefi evinde alacağı galibiyetle yenilginin yaralarını sarmak ve yarışa devam etmek

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 7. haftasında bugün kendi saha ve seyircisi önünde Fethiyespor ile karşı karşıya geliyor. Recep Konuk Tesisleri’nde oynanacak olan zorlu karşılaşma Saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmada Muhammet Başkan düdük çalacak. Başkan’ın yardımcılığını Tolga Bakal ve Fatih Doksanoğlu yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Anıl Demireğen. Turgutlu yenilgisi ile moral kaybeden temsilcimiz taraftarları önünde lige tutunmak isteyen Fethiyespor’u mağlup etmenin hesaplarını yapıyor.
Fethiyespor önünde alacağı galibiyetle yoluna kayıpsız devam etmek isteyen yeşil-beyazlılarda, Turgutlu maçında sarı kart sınırında olan Gökhan Caba Fethiye maçında forma giyemeyecek. Caba’nın dışında önemli bir eksiği bulunmayan yeşil-beyazlılarda, Muhammet Reis, Serkan Silan, Turgay, Kadir, Cafercan ve Murat Gürbüz Erol’un sarı kart sınırında bulunuyor. Lig’in 8. haftasını maç yapmadan kapatacak olan yeşil-beyazlılarda, tecrübeli futbolcular kart gördükleri takdirde 9. haftada oynanacak olan Alanyaspor maçında forma şansı bulamayacak.
Turgutlu’ya mağlup olan yeşil-beyazlılar, ligin 7. haftasına 41 puan ve averajla lider girdi. Denizli Belediyespor’u deplasmanda 3-1 mağlup etmeyi başaran Eyüpspor ise 41 puanla ikinci sırada yer aldı ancak, bir maç eksiği ile temsilcimiz karşısında avantajlı duruma geçti. Öte yandan temsilcimiz Şekerspor’un Fethiye önünde vereceği sınavla birlikte ligin 7. haftası zorlu karşılaşmalara sahne olacak. Lig’de ikinci sırada bulunan Eyüpspor, kendi saha ve seyircisi önünde İstanbulspor’u konuk edecek. Turgutluspor ise zire için mücadele eden bir başka takım Alanyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Son haftalarda yakaladığı çıkışla dikkatleri çeken Sarıyer ise haftayı maç yapmadan kapatacak.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence Fethiye maçını taraftarları önünde kazanmak istediklerini söyledi. Şampiyonluk yolunda önemli bir sınavdan geçeceklerini ifade eden Erence; “Rakibimiz Fethiye’de düşme hattından kurtulmanın hesaplarını yapıyor. Çok zorlu bir mücadele olacak. Ancak biz taraftarlımızın desteğini arkamıza alarak kazanacağımızı üşünüyorum. Onun için tüm sevenlerimi bu maçta yanımızda görmek istiyoruz” dedi.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise, grubun alt ve üst sıralarındaki takımlar arasında çok büyük fark olmadığını söyledi. her takımın her takımı yenebilecek güce sahip olduğunu ifade eden Altıparmak; “Ligde kolay maç yok, Hepsi birbirinden zorlu karşılaşmalar. Fethiyespor’un ligin alt sıralarında bulunması ile birlikte bugün oynanacak olan maç her iki ekip içinde oldukça çetin bir mücadele olacak. Hedefimize ulaşmak için önemli olan bizim maçlarımızı kazanmamız. Biz kazandıktan sonra rakiplerimizin aldığı sonuçlar önemli değil. Onun için bugün taraftarlarımızın desteği ile mutlaka kazanmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüzün olduğuna da inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.