Şeker en golcü 2. takım

Şeker en golcü 2. takım

Sezonu 2. sırada tamamlayan ve Bank Asya 1. Liginin kapısından Play-Offlarda dönen Şekersporda sessizlik sürüyor

2010-2011 futbol sezonunda 64 gol atan yeşil-beyazlılar, sezonun en golcü 2. takımı oldu

 

Spor Toto 2. Lig’de sezonu ikinci sırada tamamlayan ve Play-Offlar’da Bank Asya 1. Ligi’ne çıkma şansını kullanamayan Şekerspor’da sessizlik sürüyor. Yeşil-beyazlıların yeni sezon çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlaması bekleniyor. Teknik adam konusunda ise yönetim kurulunun önümüzdeki günlerde bir araya gelerek önemli kararlar alması bekleniyor. Geride kalan sezonda başarılı bir performans çizen Konya Torku Şekerspor ligde ve Ziraat Türkiye Kupasında adından çok söz ettirdi. Ancak şampiyonluk ve Play-Offlar’da yaşadığı şanssızlıklar nedeniyle Bank Asya hayalini gerçekleştiremedi.

2010-2011 sezonunda takımda en dikkat çeken oyuncu kaptan Cafercan Aksu oldu. Cafercan gösterdiği başarılı performans ile takımda dikkat çeken oyuncuların başında geliyor. Genç oyuncu ligde oynadığı maçlarda toplam 16 gol attı Cafercan Türkiye Kupasında da takımın 5 golüne imzasını koydu. Golcü oyuncu bu gollerden sadece birisin kafası ile attı.  Cafercan Aksukafa golünü Konya Torku Şekerspor’un Ziraat Türkiye Kupasında sahasında oynadığı Trabzonspor maçının 51. dakikasında attı. Başarılı oyuncunun sözleşmesi 31 Mayıs tarihinde sona eriyor. Cafercan’dan sonra ise takımın en golcü ismi tecrübeli Erman Özcan. Özcan’ın ligde 9 golü bulunuyor. Cafercan ve Erman’ı 7 golle Murat Dilek takip ediyor. Muhammet Reis ve Şekerspor’un genç yıldızı Ömer Ali 6 golle art arda sıralanıyorlar.

Öte yandan Şekerspor, geride kalan sezonda iki grupta oynanan Spor Toto 2. Lig’in en golcü ikinci takımı oldu. Beyaz Grup’ta şampiyon olarak Bank Asya 1. Ligi’ne direk çıkma hakkı elde eden Göztepe, her iki grubunda en çok gol atan takımı oldu. İzmir ekibi sezon boyunca 70 kez fileleri havalandırdı ve kalesinde ise 27 gol gördü. + 43 averajla zirvenin sahibi oldu. Göztepe’den sonra ikinci ligin en golcü ikinci takımı ise Konya Şekerspor oldu. Yeşil-beyazlılar 64 kez gol sevinci yaşarken, 36 kez de kalesinde gol gördü. Şekerspor + 28 averajla ligi ikinci sırada tamamladı. 2. Lig’de en çok golü atan 3. takım bugün Play-Off mücadelesi verecek olan Bandırma oldu. Rakip kalelere 59 gol atan Bandırma, kalesinde 28 gol gördü. Bandırma’nın averajı ise +31. Kırmızı grubu şampiyon olarak tamamlayan Elazığspor ise bu sıralamada 4. sırada yer aldı. 55 kez gol sevinci yaşayan Elazığ, kalesinde gördüğü 24 golle +31 averajla grubun şampiyonu oldu.

FİNAL MAÇI BUGÜN OYNANACAK

Spor Toto 2. Lig’den Bank Asya 1. Lig’e yükselecek 3. ve son takımın belirleneceği play-off’ta Bandırmaspor ile Sakaryaspor arasındaki final maçı bugün yapılacak. Mardan Antalyaspor Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maçı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Play-off’ta Sakaryaspor, çeyrek finalde Konya Torku Şekerspor’u 3-1, yarı finalde ise BUGSAŞ Spor’u 1-1 biten normal süre ve uzatma devreleri sonucu seri penaltı atışlarında geçerken, Bandırmaspor ise Beypazarı Şekerspor’u 1-0, Adana Demirspor’u da 3-1 yenerek, finalde birbirlerine rakip oldu. Finali kazanacak ekip, Göztepe ve Elazığspor’un ardından yeni sezonda Bank Asya 1. Lig’de yer alacak 3. takım olacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.