Şeker Çorum virajında

Şeker Çorum virajında

Şanlıurfa deplasmanından getirdiği bir puanla moral bulan Konya Şekerspor, bugün Çorumsporu sahasında ağırlıyor. Yeşil-beyazlıların tek hedefi alacağı galibiyetle iyi bir çıkış yakalamak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 8. haftasında bugün kendi saha ve seyircisi önünde Çorumspor’u konuk ediyor. Recep Konuk Tesisleri’nde oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Şekerspor’un Çorumspor ile oynayacağı zorlu karşılaşmayı Antalya bölgesi ulusal hakemlerinden Cihan Burgan yönetecek. Burgan’ın yardımcılığını Ayhan Endar ve Ahmet Ayaz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Şenler.
Konya Şekerspor, geçtiğimiz hafta yeni teknik adam Mustafa Çapanoğlu ile Şanlıurfaspor deplasmanından bir puanla dönmeyi başardı. Yeşil-beyazlılar, bugün oynayacağı Çorumspor maçının taraftarlarının önünde kazanarak kötü gidişe dur emenin ve iyi bir çıkış yakalamanın hesaplarını yapıyor. Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor. Ayrıca lig öncesinde sakatlanan ve geçtiğimiz haftalarda hazırlıklarına başlayan Okan Koç’un durumunun iyi olduğu ve teknik heyetin görev vermesi halinde Çorum maçında forma giyebileceği belirtiliyor.
Şekerspor, oynadığı 7 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik 4 yenilgi alarak 5 puan topladı. Yeşil-beyazlı ekip topladığı 5 puanla 14. sırada yer aldı. Yeşil-beyazlıların bugünkü rakibi Çorumspor da ligin orta sıralarında yer alıyor. 10. sırada bulunan Çorumspor’un 1 galibiyeti 3 beraberliği ve 3 yenilgisi bulunuyor. 6 puan toplayan rakip 10. basamakta yer alıyor. Çorumspor geçtiğimiz hafta sahasında Tokatspor ile 1-1 berabere kaldı. 
Ayrıca 2. Lig Beyaz Grup’ta 8. hafta karşılaşmalarının tamamı bugün oynanacak. 8. hafta maçlarının programı şöyle: 13.30 Diyarbakırspor-Altay (Diyarbakır Atatürk) 13.30 Gaziosmanpaşaspor-Kocaelispor (İstanbul Gaziosmanpaşa) 13.30 Tokatspor-İskenderun Demir Çelikspor (Tokat Gaziosmanpaşa) 13.30 Balıkesirspor-Yeni Malatyaspor (Balıkesir Atatürk) 13.30 Pendikspor-Tepecikspor (Pendik) 13.30 Ofspor-Şanlıurfaspor (Of İlçe) 13.30 BUGSAŞ Spor-Turgutluspor (Yenikent ASAŞ) 13.30 Konya Torku Şekerspor-Çorumspor (Recep Konuk Spor Tesisleri)
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, bugün ligde çok önemli sınavlarından birini vereceklerini söyledi. Alacakları galibiyetle iyi bir çıkış yakalamak istediklerini ifade eden Çapanoğlu; “Geçtiğimiz hafta zorlu bir deplasmandan bir puan getirdik. Bu hafta ise kendi sahamızda kazanarak moral bulmak ve iyi bir çıkışın başlangıcını yapmak istiyoruz. Bunun için üç puan almaktan başka bir düşüncemiz yok. İyi bir ekibiz ve bunu başaracak gücümüz var. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynamanın getirdiği avantajı iyi kullanarak başarılı olacağımıza inanıyoruz. Ancak bunu başarmak için tüm camia olarak kenetlenmeli ve galibiyete inanmalıyız. Onun için tüm sevenlerimizi ve Konya’yı bu zorlu sınavda bize destek olmaya çağırıyorum. İnşallah taraftarlarımızın bize vereceği destek ile sahadan istediğimiz skor ve puanlarla ayrılacağız” diye konuştu.
BURAK TAŞPINAR
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.