Şeker Antalya için hazırlanıyor

Şeker Antalya için hazırlanıyor

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin son haftasında karşı karşıya geleceği Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeşil-beyazlılar Alanyaspor karşılaşmasını kazandığı takdirde Antalya’da yapılacak olan Play-Off maçlarına katılmaya hak kazanacak. Günde yaptığı tek idmanla çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, Alanyaspor maçından mutlak galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Hafta sonunu maç yapmadan geçecek olan temsilcimiz, zorlu haftada boş durmayacak. Temsilcimizde yardımcı antrenörler ve alt yapı hocaları Play-Off’ta karşılaşacakları muhtemel rakipler ile transfer için takip edilen futbolcuları izlemeye devam edecek. Ayrıca yeşil-beyazlılarda her hangi bir eksik bulunmuyor. Temsilcimizde orta sahanın başarılı futbolcularından Cafercan’ın adalesinde Fethiye maçı sonrasında hafif sertleşme tespit edildi. Tedavisine devam edilen tecrübeli futbolcunun önemli bir rahatsızlığının bulunmadığı belirtilirken, tedavisinin Alanya maçına kadar tamamlanacağı bildirildi.
Fethiye deplasmanında aldığı 0-0’lık beraberlikle puanını 57’ye çıkartan yeşil-beyazlılar, Eyüpspor ve Turgutluspor’un haftayı üç puanla kapatması ile aradaki puan farkının azalmasına engel olamadı. İstanbulspor’u deplasmanda 2-0 mağlup eden Eyüpspor, puanını 53’e çıkardı ve kalan iki hafta için umut buldu. Turgutlu ise Alanyaspor’u evinde 4-2 mağlup ederek puanını 51 yaptı ve umudu sürdürdü. Ligde kalma hesapları yapan Tepecikspor ve İstanbulspor, deplasmanda oynadıkları karşılaşmada mağlup olarak 38 puanda kaldılar.
2. Klasman Grubu’nda son iki haftaya girilirken ligin zirvesinde ve düşme hattında birbirinden zorlu maçlar oynanacak. Temsilcimiz Şekerspor’un 17. haftayı maç yapmadan geçeceği zorlu haftada lig ikincisi Eyüpspor, lig üçüncüsü Turgutluspor’u konuk edecek. Lig’de kalmanın hesaplarını yapan Tepecikspor ile İstanbulspor ise sezonun en önemli mücadelelerinden birine çıkacak. Lig’in 17. ve 18. haftasında oynanacak oylan maçların programı şöyle: 17. hafta: Sarıyer-Denizli Belediyespor Tepecikspor–İstanbulspor Eyüpspor–Turgutluspor Alanyaspor–Fethiyespor. 18. hafta: Konya Şekerspor-Alanyaspor Fethiyespor–Eyüpspor Turgutluspor–Tepecikspor İstanbulspor–Sarıyer.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Alanyaspor maçından mutlak galibiyet almak istediklerini söyledi. Antalya’da yapılacak olan Play-Off maçlarına katılmak için mutlak üç puan almaları gerektiğinin altını çizen Altıparmak: “Başarıya kenetlenmiş ve inanmış bir ekibiz.Buda bizi çok daha iyi bir takım haline getiriyor. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynamanın getirdiği avantajı iyi kullanarak Play-Off hedefine ulaşacağımıza olan inancımız sonsuz” diye konuştu
PLAY-OFF MAÇLARI ANTALYA’DA
Öte yandan TFF 2. Lig Play-Off maçları 25, 27 ve 30 Mayıs tarihlerinde Antalya’da, Antalya Atatürk ve Mardan statlarında oynanacak. TFF 2. Lig Play-Off maçları, 2009-2010 sezonunda TFF 2. Lig Yükselme Grubu’nu 3, 4, 5 ve 6. sıralarda bitiren takımlar ile klasman gruplarını lider tamamlayan 4 ekibin katılımı ile toplam 8 takım arasında oynanacak. Eleme usulü ile oynanacak Play-Off maçları sonucunda finali kazanan ekip, Bank Asya 1. Lig’e çıkacak 3. ve son takım olacak. Bu arada, TFF 3. Lig Play-Off maçları ise 15-22 Mayıs’ta Muğla Atatürk ve Fethiye İlçe statlarında yapılacak. TFF 3. Lig Play-Off maçları, 2009-2010 sezonunda TFF 3. Lig Yükselme Grubu’nu 3, 4 ve 5. sıralarda bitiren takımlar ile klasman gruplarını lider tamamlayan 5 ekibin katılımı ile toplam 8 takım arasında oynanacak. Eleme usulü ile oynanacak Play-Off maçları sonucunda finali kazanan ekip, TFF 2. Lig’e çıkacak. Bu sezon hayata geçirilen A2 Ligi’nin finalleri de 20-27 Mayıs tarihleri arasında Çorum ve Yozgat’ta oynanacak. A2 Ligi finallerine, normal sezonda grubunu ilk 2 sırada tamamlayan toplam 8 takım katılacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.