Şeker, Alibeyköy’e bileniyor

Şeker, Alibeyköy’e bileniyor

TFF 2.Lig 3. Klasman Grubu 4.hafta karşılaşmasında Alibeyköyspor ile zorlu bir 90a çıkacak temsilcimiz Şekerspor bu maçın hazırlıklarını Selçuklu Belediyespor Sahasında sürdürüyor.

Pazar günü 13:30’ta maçın oynanacağı Alibeyköy Stadı’nın zeminin suni çim olması nedeniyle Teknik Direktör İsmail Kartal’ın Selçuklu Belediyespor Sahası’nı tercih ettiği bildirildi. Ara transferde kadrosuna kattığı oyuncularla bol alternatifli bir kadroya bürünen yeşil-beyazlılarda zorlu maç öncesi eksik ya da cezalı bir oyuncu bulunmuyor. Temsilimiz İstanbul’a Cumartesi sabahı THY’nin 9:00 uçağıyla hareket edecek. Yeşil-beyazlılarda kafile başkanlığını Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Çınar yapacak.
ŞEKER BU SEFER KAZANMAK İSTİYOR
20 Kasım 2008 tarihinde evinde Mersin İdmanyurdu ile oynanan ve 4-4 biten maç sonrası küllerinden yeniden doğan yeşil-beyazlılar tam 9 maçtır yenilgi yüzü görmedi. Alibeyköyspor karşısında bu seriyi 10 maça çıkarmak isteyen yeşil-beyazlılar aynı zamanda rakibini ilk defa mağlup etmenin hesaplarını yapacak. Alibeyköyspor ile ilk yarıda iki maç oynayan temsilcimiz bu karşılaşmalarda öne geçmesine rağmen üstünlüğü bir türlü koruyamamıştı.İlk yarıda evinde rakibi karşısında 1-0 öne geçen yeşil-beyazlılar, Alibeyköy’de tam anlamıyla dramatik dakikalar yaşamıştı. Can Parlayan ile 47.dakikada 2-0’ı yakalayan yeşil-beyazlılar rakibin gollerine engel olamayınca sahayı 1 puanla terk etmek zorunda kalmıştı.
KARTAL: ÖNLEMLERİMİZİ ALDIK
Ligde her maça final gözüyle bakan, takımının bir an olsun rehavete kapılmasını istemeyen Teknik Direktör İsmail Kartal, Alibeyköyspor maçının gruptaki en zor maçlarından biri olacağını söyledi. Alibeyköyspor’un kümede kalmak için bu maça büyük önem vereceğini ifade eden Kartal, “Bu maç bizim gruptaki en zor maçlarımızdan biri. Rakibimiz kendi evinde puan almak için sonuna kadar mücadele edecek. Geçen hafta İstanbulspor, Alibeyköyspor’u zor geçti. Rakibin son sırada olması kimseyi kandırmasın. Karşımızda kazanmak için sahaya çıkacak bir rakip var. Çok dikkatli olup İstanbul’dan puan ya da puanlarla dönmeye çalışacağız” diye konuştu.
ALİBEYKÖYSPOR, TAM 15 MAÇTIR 3 PUANA HASRET
Klasman Grubu’nda topladığı 17 puanla ligin dibinde yer alan Alibeyköyspor, tam 15 maçtır galibiyete hasret. Kademe grubundaki son galibiyetini 15 Ekim 2008 tarihinde İstanbulspor’u deplasmanda 3-0 mağlup ederek alan İstanbul temsilcisi, 3 haftası geride kalan Klasman grubunda ise şu ana kadar 3 puanı bir arada göremedi. Kademe grubunda 9.haftada İstanbulspor galibiyetiyle 5.sıraya yükselen Alibeyköyspor, o günden sonra oynadığı 16 karşılaşmanın 4’ünde berabere kalırken, 12 karşılaşmada ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı.
GRUBUN YENİ LİDERİ İSTANBULSPOR
TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu’nda 3.hafta maçları da geride kalırken, zirve ve dipte yaşanan heyecan giderek artıyor. Kırşehirspor ile 1-1 berabere kalan temsilcimiz Şekerspor, haftayı bir maç eksiğiyle 31 puanla lider İstanbulspor’un gerisinde kapadı. Liderliğin sürekli el değiştiği grupta geçtiğimiz hafta oynanan maçlarda ilginç sonuçlar alındı.. Haftaya lider giren Zeytinburnu, deplasmanda Etimesgut Şeker’e, Türk Telekom ise sahasında Maltepespor’a yenildi.İstanbulspor ise 2-1 yenik duruma düşmesine karşın Alibeyköyspor’u zorda olsa yenerek zirveye oturdu. Bu sonuçlardan sonra zirvede 5 takımın amansız yarışı önümüzdeki haftalara taşındı.. 32 puanlı İstanbulspor liderlik koltuğuna otururken, İstanbul ekibini, 31 puanlı takımlar Şekerspor ve Zeytinburnu ile 30 puanlı takımlar Türk Telekom ve Kırşehir takip ediyor. Şekerspor’un bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Alibeyköyspor ise 17 puanla grubun son sırasında yer alıyor. Gözünü 4. haftada karşılaşacağı Alibeyköyspor maçına çeviren Şekerspor, bu maçın hazırlıklarına tam kadro ile başladı. Temsilcimizde cezası biten Kenan Başkan ile Teknik Direktör İsmail Kartal, Alibeyköyspor maçında takımlarıyla birlikte olacaklar. Şekerspor ile gözünü Bank Asya’ya diken Teknik Direktör İsmail Kartal, Kırşehirspor karşısında alınan beraberliğin kayıp olmadığını söyledi. Grupta herkesin birbirini yenebildiğini kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, “Grupta lider Zeytinburnuspor’u son 3 maçta 8 puan kaybederek liderlikten oldu. Dolayısıyla evde beraberliğe kayıp, dışarıda alınan puana kazanç olarak bakmam” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.