Şeker 4 haftada 12 puan istiyor

Şeker 4 haftada 12 puan istiyor

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 8. haftasını maç yapmadan kapatacak.

9. haftada Alanyaspor ile karşılaşacak olan temsilcimizde Fethiye beraberliğinin ardından futbolculara verilen iki günlük izin dün sona erdi. Dün Recep Konuk Tesisleri’nde bir araya gelen temsilcimiz, saat 15.00’de yaptığı tek idmanla Alanya maçının hazırlıklarına başladı. Kondisyon ağırlıklı çalışmaları ön planda tutacak olan yeşil-beyazlılar, zorlu deplasmanda oynayacağı Alanya maçının hazırlıklarına her gün yapacağı tek idmanla devam edecek.

Fethiye maçında aldığı beraberlikle moral kaybeden yeşil-beyazlılar, zorlu maçtan kayıpsız çıktı. Ayrıca temsilcimizde uzun süredir sakatlıkları bulunan Murat Gürbüz Erol ve Samet Maviş’in sahalara dönmesi mutluluğa neden oldu. Yeşil-beyazlılarda başarılı futbolcuların maç eksiği bulunuyor. Tecrübeli futbolcular lige verilen arada eksiklerini gidererek bir an önce eski günlerine dönmek istiyor.
Lige verdiği arayı iyi değerlendirmenin hesaplarını yapan Şekerspor, 9. haftada oynanacak olan Alanyaspor maçı ile başlayacak dört haftalık zorlu bir periyodun içerisine girecek. Alanya maçı ile 2. klasman grubunun ilk yarısını tamamlayacak olan temsilcimiz ligin ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde 1-0 mağlup olduğu Eyüpspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 11. haftada Tepecikspor’u konuk edecek olan yeşil-beyazlılar 12. haftada Sarıyer deplasmanına gidecek. Temsilcimiz bu zorlu dört haftada 12 puan toplayarak hedefine emin adımlarla gitmenin hesaplarını yapıyor.
Ligi’ni 8. haftasını maç yapmadan kapatacak olan temsilcimizde teknik heyet zorlu haftada boş durmayacaklar. Teknik adamlar 8. haftada oynanacak olan Fethiyespor-Alanyaspor ve Turgutluspor-Eyüpspor maçlarını izleyecekler. Aldığı beraberlikle puanını 42’ye çıkartan Şekerspor, bu sonuçla ayağına kadar gelen fırsatı da geri tepmiş oldu. Yeşil-beyazlılar, kendisi gibi 41 puanda zirve mücadelesi veren Eyüpspor’un İstanbulspor karşısında aynı skorla iki puan kaybederek 42 puanda kalmasını iyi değerlendiremedi. Temsilcimiz aradaki farkı açma şansını iyi kullanamadı ve alınan sonuçlardan sonra averajla liderliğini korudu. Ligde haftanın önemli maçlarından birinde Alanyaspor flaş bir skora imza attı. Zirve hesapları yapan Turgutlu’yu 4-1 gibi farklı bir skorla geçmeyi başaran Akdeniz ekibi, puanını 38’e çıkartarak yarışta bende varım dedi.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, lige verdikleri arayı iyi değerlendirmek ve Alanya maçına her açıdan hazır olmak istediklerini söyledi. Bu hafta rakiplerinin oynayacağı maçları izleyerek onarı iye etüd etmek istediklerini ifade eden Altıparmak; “Bizi çok kritik bir dört hafta bekliyor. Bu haftalarda, Alanya, Eyüp, Tepecik ve Sarıyer karşılaşmaları oynayacağız. Bu maçlardan kayıpsız geçerek 12 puan toplamayı hedefliyoruz. Toplayacağımız bu çok önemli puanlarla yarıştan kopup bir an önce Play-Off hesaplarını bitirmek istiyoruz” dedi.
Şekerspor’un üst üste aldığı kötü sonuçları da değerlendiren Altıparmak; “Sonuç olmadığı zaman futbol her zaman kötü görünür. İyi sonuç alındığı zaman ise futbola pek bakılmaz. Ancak ikisi birden kötü olduğunda, iyi sonuca gitmek kolay olmuyor. Bizim öncelikli hedefimiz eski günlerimize dönerek kaliteli futbolumuzu oynamak ve iyi skorlar almak. takımın başına ilk geldiğimde söylediklerimin arkasında duruyorum. Biz iyi bir takımız ve Play-Off’a çıkan takım biz olacağız. Nasıl başladığımız değil nasıl bitirdiğimiz önemlidir. bunu yapacak gücümüz ve inancımız var. Şekerspor’u hedefine taşımak için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.