Şehitliği Ziyaret Eden Vali Büyük: Şehit Ailelerimizin Ayrı Bir Yeri Var

Şehitliği Ziyaret Eden Vali Büyük: Şehit Ailelerimizin Ayrı Bir Yeri Var

Adana Valisi Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutan Tümgeneral Satı Bahadır Köse, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Aytekin Şahin, 10.Tanker Üs Komutanı Tuğgeneral Bekir...

Adana Valisi Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutan Tümgeneral Satı Bahadır Köse, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Aytekin Şahin, 10.Tanker Üs Komutanı Tuğgeneral Bekir Ercan Van, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Ünsal Bulut, Emniyet Müdürü Cengiz Zeybekçi, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma ve Derneği Başkanı Emine Kunt ve kamu kurumu temsilcileriyle Kurban Bayramı arifesinde Asri Mezarlık'taki Garnizon Şehitliği'ni ziyaret etti.

Burada düzenlenen programda şehitlerin ruhu için Kur'an–ı Kerim okundu. İl Müftüsü Arif Gökce, şehit ve gaziler için dua yaptı. Duygusal anların yaşandığı ziyarette Vali Büyük, daha sonra protokol üyeleriyle şehit askerlerin mezarına karanfil bıraktı.

Ailelere başsağlığı dileyen ve ayakta sohbet eden Büyük, "Bayramlar neşe, sevinç günleri. Bir taraftan da hüzün ve acılar da hatırlanıyor. Allah sizleri sabırlar versin. Allah cennette kavuştursun, başka acılar vermesin. Bayramınız mübarek olsun. Acılarınızı paylaşıyoruz. Şehit ailelerimizin ayrı bir yeri var." diye konuştu.

Bayramın ülkeye hayırlar getirmesini dileyen Büyük, "Vatanımızı, dinimizi, bayrağımızı koruyacağız. Bu her birimiz uğurda canımızı feda etmeye hazırız. Hayat böyle. Acılar hüzünler de hayatımızın bir parçası. Şehitlerimizin geride kalanlarına sabırlar diliyorum.” temennisinde buldu. Gözyaşlarına hakim olamayan şehit yakınları ise, "Vatan sağ olsun." dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.