Şehit polis, baba ocağına götürüldü

Şehit polis, baba ocağına götürüldü

Batmanda terör saldırısı sonucu ağır yaralanan polis memuru Adem İlkkılıç, beyin ölümü gerçekleştikten sonra getirildiği Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesindeki yaşam mücadelesini

Şehidin naaşı, memleketi Yahyalı ilçesine götürülürken, İlkkılıç’ın yakınları hastane önünde gözyaşı döktü.

Batman'da terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu ağır yaralanan Komiser Adem İlkkılıç, ailesinin isteği üzerine ambulans helikopter ile Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne nakli yapılmıştı. Beyin ölümü gerçekleşen İlkkılıç, buradaki bütün müdahalelere rağmen yaşam mücadelesini kaybederek şehit oldu. İlkkılıç’ın hastane bahçesinde bekleyen yakınlarına şehit haberi yetkili kişiler tarafından ve doktor gözetiminde verildi. Şehit haberinin duyulması üzerine, şehidin yakınları gözyaşı döktü. Şehidin yakınlarını teselli etmek ise, İlkkılıç’ın meslektaşlarına düştü.

Şehit komser için otopsi yapıldı. Daha sonra Türk Bayrağı’na sarılı tabut ailenin isteği üzerine ambulans ile şehidin baba ocağı Yahyalı ilçesine hareket etti. Şehidin naaşının Yahyalı Devlet Hastanesi morguna götürüldüğü belirtildi.

Şehit Adem İlkkılıç için yarın ilçede cenaze töreni düzenlenecek. Törene Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar’ın da katılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.