Şehit Annesi Protokole Feryat Etti: Ciğerim Yanıyor Ciğerimi Verin Bana

Şehit Annesi Protokole Feryat Etti: Ciğerim Yanıyor Ciğerimi Verin Bana

Şehit annesi Elif Arslan, şehit mezarlığını ziyaret eden askeri ve mülki erkana, "Ciğerim yanıyor. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Ciğerimi verin bana." dedi.İskenderun Asri Mezarlığı'nda protokol üyeleri ve vatandaşlar şehitlik...

Şehit annesi Elif Arslan, şehit mezarlığını ziyaret eden askeri ve mülki erkana, "Ciğerim yanıyor. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Ciğerimi verin bana." dedi.

İskenderun Asri Mezarlığı'nda protokol üyeleri ve vatandaşlar şehitlik ziyareti yaptı. Ziyarette İskenderun Müftüsü Mehmet Taşdan, şehitler için dua etmesinin ardından mezarlar tek tek ziyaret edilerek dua edildi. Bitlis-Diyarbakır Karayolu Arıcılık mevkisindeki polis kontrol noktasına gece saatlerinde teröristlerce roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırının ardından bölgeye takviye olarak giden Özel Harekat polislerinin içinde bulunduğu zırhlı araçlardan birinin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada şehit olan İskenderunlu Mustafa Arslan’ın mezarı da protokol tarafından ziyaret edildi. Oğlunun mezarı başında bekleyen Elif Arslan ve baba Mehmet Arslan, gözyaşları içinde askeri ve mülki erkanı karşıladı. Anne Elif Arslan, “Ciğerim yanıyor. Bayram günü oğlumun mezarı başındayım. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın, ciğerimi verin bana’ diyerek feryat etmesi esnasında duygu ve hüzün dolu anlar yaşandı.

Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluş temsilcileri de şehitleri mezarı başında ziyaret ederek, aile yakınlarına başa sağlığı diledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.