Şehir Meydanı'na makyaj!

Şehir Meydanı'na makyaj!

Yaklaşık 2.5 yıl önce yapımına başlanan ancak tarihi temellerin çıkması ile birlikte atıl bir vaziyette bekleyen Şehir Meydanı'nın arka kısmı reklam brandalarıyla kapatılıyor.

2 buçuk senedir koruma kurulunun karanını için bekletilen Selçuklu Müzesi'nin inşaat alanının çirkin görüntüsü reklamlarla örtülüyor. Ancak zaman zaman Konyalı vatandaşların eleştiri konusu olan çukurlu yollara ise henüz bir önlem alınmıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin faaliyetlerini gösteren reklam brandalarının hemen yanında da aynı çukurlu yollara rastlamak mümkün.

dsc_0295.20141213151425.jpg

10 Ağustos'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Şehir Meydanı'nda düzenlenen teşekkür mitinginden günler önce yine inşaat alanı reklamlarla kapatılmıştı. Büyükşehir Belediyesi şimdi de Şeb-i Arus etkinlikleri için Konya'ya gelmesi planlanan Cuhmurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu gelmeden önce, inşaat alanı yine reklamlarla kapatılıyor. Belediyenin bu uygulaması vatandaşlar tarafından, Şehir Meydanı makyajı olarak yorumlanıyor.

BERKHAN PARLAK - merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum