SEDEP buluşmaları devam ediyor

SEDEP buluşmaları devam ediyor

Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP) kapsamında öğrenci ve veli semineri gerçekleştirildi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, SEDEP kapsamında gerçekleşen etkinlikte öğrenci ve velilere seslendi.

Altay, SEDEP'in Selçuklu Belediyesi'nin en önemli projesi olduğunu vurgulayarak, "Çünkü insanla uğraşıyor ve çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Projede bu yıl dördüncü yıldayız ve epey yol kat ettik. Bugün hakikaten tüm Türkiye’de konuşulan ve bu bağlamda en büyük değerler eğitimi projesini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Projenin yürütülmesinde velilerin de aktif olarak yer alması için çalıştıklarını ifade eden Altay, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Biz çocuklarımıza değerler noktasında bir şeyler anlatmaya gayret ediyoruz. Yıl içinde onlara çeşitli materyaller veriyor, yarışmalar düzenliyor ve çeşitli etkinlikler yapıyoruz ama evde buna bir katkı sağlanamıyorsa bu işin bir ayağı boş kalıyor. Velilerimiz bizim için çok önemli. Bu projede sizin güçlü desteğinize ihtiyacımız var. Bir veli olarak, çocuklarımızı okul başarıları ile değerlendirmek hepimizin en büyük yanılgısı. Bizlere düşen görev çocuklarımızı doğru işlemek ve değerlerimizi en güzel şekilde onlara anlatmak."

Seminerde sunum yapan Sıtkı Aslanhan’a, plaket ve çiçek takdim edildi.

SEDEP veli seminerine Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul idarecileri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.