Seçim sandıkta kazanılır

Seçim sandıkta kazanılır

Saadet Partisi Meram İlçe Teşkilatı Başmüşahitler Toplantısında konuşan İl Müfettişi İbrahim Erkan, Seçim sandıkta kazanılır. Bu nedenle müşahitlerimiz çok titiz davranmalıdır dedi

Saadet Partisi Meram İlçe Teşkilatı Başmüşahitler Toplantısı önceki akşam Meram Atiker Dinlenme Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Başmüşahitler toplantısına Saadet Partisi Başdanışmanı ve Konya Milletvekili Adayı Mustafa Özkafa, İl Başkanı Mehmet Şen, İl Müfettişi İbrahim Erkan, parti yöneticileri ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı. Mustafa Özkafa ve Mehmet Şen’in yaptığı konuşmaların ardından kürsüye gelen İl Müfettişi İbrahim Erkan, başmüşahitlere seçim öncesinde, seçim sırasında ve seçim sonrasında yapmaları gerekenler konusunda bilgiler verdi.

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Şen, yapılan bu çalışmalardan dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Seçim sürecinde yaptığımız çalışmaların bir bölümünü burada birlikte gerçekleştiriyoruz. Yapılan bu toplantılar büyük önem arz ediyor. Allah’ın izni ile teşkilatlarımızın bu samimi çalışmaları ile 12 Haziran’da Milli Görüş davası en güzel sonuçlara ulaşacak ve mecliste temsil edilecektir” dedi.

Halkla iç içe olduklarını ve vatandaşın artık kendilerine olan güveninin iyice perçinlendiğini söyleyen Mehmet Şen, “Yaptığımız çalışmalarda vatandaşımızın bizden büyük şeyler beklediğini görüyoruz. Biz de üzerimizdeki bu sorumluluğu yerine getirebilmek için canla başla çalışıyoruz. Artık önümüzdeki kısa bir süre kaldı. Çalışma tempomuzdan hiçbir şey kaybetmeden çalışmaya devam edeceğiz. Seçimin hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

‘DÜNYANIN DÜZENİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ’

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Mustafa Özkafa ise Saadet Partisi’nin yaşanabilir bir Türkiye, yeni bir Türkiye ve yeni bir dünya düzenini kurabilmek için çalıştığını bildirdi. Bu yeni dünya düzeninde ne olduğunu da anlatan Özkafa, “Siyonistlerin ve emperyalistlerin dizayn ettiği dünya düzenini reddediyoruz. Çünkü yer altı kaynaklarına bakıldığında dörtte üçü İslam ülkelerinde. Petrol ve diğer yeraltı kaynakları yönünden İslam ülkeleri büyük zenginliklere sahip. Ama bakıyoruz, zulüm altında olan, sıkıntı çeken yine İslam ülkeleridir. Biz İslam topraklarındaki bu sıkıntıların bitmesi için, İslam coğrafyasının nimetlerini yine İslam coğrafyasının kullanması için varız” dedi.

Milli Görüş’ün iktidarın ucundan tuttuğunda dahi büyük başarılara imza attığını ve bunun da yapabileceklerinin teminatı olduğunu söyleyen Özkafa, “Sadece 48 milletvekiliyle mecliste temsil edildiğimizde dahi büyük başarılara imza attık. İşte TÜMOSAN bunun göstergesidir. Eğer dış mihraklar bizi engellemeseydi, bugün biz kendi tanklarımızı, uçaklarımızı üretir durumda olacaktık. Buna AKP iktidarı da yapıyormuş. Bu millet 10 yıl boyunca size iktidarı teslim etmiş. 10 yılda birçok şey yapılabilirdi ama bugün bilboardlarda diyorlar ki, ‘Kendi uçaklarımızı üreteceğiz.’ Şimdiye kadar neredeydiniz, niye bu 10 yılda bunları yapamadınız” ifadelerini kullandı.

10. BÜYÜK EKONOMİDE 630 TL ASGARİ ÜCRET

Başbakan’ın dünyanın 10. büyük ekonomisi yaptıkları yönünde açıklamalarını da sert bir şekilde eleştiren Özkafa, “Dünyanın 10. büyük ekonomisine sahip bir ülkede asgari ücretliye 630 TL ücret nasıl reva görülebilir. Hani milli gelirimiz 10 bin doları aşmıştı. Dünyanın 10. büyük ekonomisine sahip bir ülkede, güneydoğudan gelen tarım işçisi kardeşlerimiz günlük 15 TL’ye çapa yapar mı? Bunların 10. büyük ekonomi dedikleri, AKP iktidara geldiğinde dolar milyoneri sayısı 6’ydı, şimdi ise 26 oldu. Ekonomideki büyüme bundan ibarettir” diye konuştu.

Merhum Erbakan Hoca’ya 750 bin TL’lik hak edilmiş bir para için kayıp trilyon davası diye bir söylenti çıkarıldığını ifade eden Özkafa, “15 yıl boyunca hocamıza cefa ettiler. Şimdi, 2008-2011 yılları arasında AKP, CHP ve MHP’ye yapılan toplam hazine yardımının tutarı ise 650 trilyon lira. Milletin parasını almış, milletin parasıyla propaganda yapıyor ve bayraklarla süslüyorlar. Hesap ediyorlar ki, biz bunları böyle yaptığımız zaman Saadet Partisi diye bir şey kalmayacak, istediğimiz gibi icraatlarımızı yapacağız. Ama unutmasınlar ki bütün imkanları bir araya getirseler dahi, Saadet Partisi’nin imanlı gençlerinin önünde duramazlar” dedi.

MAZOT 1,50 TL OLACAK

Saadet Partisi’nin iktidarında yapılacak olan çalışmalara da değinen Mustafa Özkafa, “Bugün yaşanan en büyük sorunların başında akaryakıt ve diğer enerji kaynaklarının çok yüksek olması geliyor. 87 kuruşa mâl olan bir litre mazotun 3,70 TL’ye halka verilmesi Allah’tan reva mıdır? 87 kuruşa mâl edilen mazotun kaynağı Müslüman ülkeler. Buna kardeşlik kıyağını da dahil ederseniz, mazot fiyatını 1,25 TL’ye kadar da düşürebilirsiniz” ifadelerini kullandı. Özkafa, dünyada Türkiye’nin itibarının artması ve tüm vatandaşların huzura kavuşması için Milli Görüş’ün iktidara gelmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Saadet Partisi İl Müfettişi İbrahim Erkan ise 12 Haziran 2011 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde sandık başında görev alacak olan başmüşahitlere yönelik yaptığı konuşmasında, seçim öncesinde, seçim esnasında ve sonrasında yapılması gerekenleri anlattı. İbrahim Erkan, seçim sandıklarının müşahitlere emanet olduğunu dile getirerek, “Vatandaş oyunu getirip sandığa atıyor. Bu nedenle sandık çok büyük bir öneme sahip. Sandık başında bulunan kardeşlerimiz, orada Saadet Partisi’ni temsil ettiklerini unutmasınlar. Seçimin sandık başında kazanılacağını kimse unutmasın. Birçok vatandaş sandığa giderken daha kararını vermemiş oluyor. Seçim günü biz kendimizi gösterdiğimizde, vatandaşın gönüllerinden oylarına yansıyacağızdır” diye konuştu.

RASİM ATALAY

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.