Sean’ın olmaması büyük kayıp

Sean’ın olmaması büyük kayıp

Torku Konyaspor Basketbol, Uşak maçı öncesi moral yemeğinde buluştu.

Torku Konyaspor Basketbol, Uşak maçı öncesi moral yemeğinde buluştu. Nadda Cafe’deki yemekte konuşan  Başantrenör Aziz Bekir şunları söyledi  “Sean’ın olmaması savunma açısında büyük bir kayıp olacak. Savunma prensipleri içinde Sean Willims’ın rolü çok büyük. Doğukan ve Jefferson ne seviyede savunma oynayacağı bizim için çok önemli bir faktör olacak Uşak maçında. Rakibin yüksek temposunu düşürmeliyiz. Bu da oyun kurucuların işi. Bazı şeyleri daha çok kullanacağız. Uşak’ı çemberden uzak tutmaya çalışacağız. Maçı kazanmak için tüm mücadelemizi göstereceğiz”.

 Son haftalarda oynadıkları maçları son dakikalarda kaybettiklerini hatırlatan Boşnak antrenör şunları söyledi: “JR Bremer ve Clay Tucker belkide yorgunluktan yeterince iyi performans gösteremiyor son dakikalarda. Ama en önemli etken son haftalarda bir yabancı eksik oynamamızdır. Son dakikaları çözecek isim Brazelton olması lazımdı. Brazelton’u gönderdik uzun bir süre transfer yapamadık. Daha sonra Reynolds’ı aldık ama o da sakatlık geçirdi. Faydalanamadık ondan. Kondisyon eksiğiyle beraber son dakikalarda sorumluluk alacak bir oyuncu eksiğimizin var. Son dakikalarda karşı takımın savunmasını kıracak bir oyuncu bize lazım. Bu sadece Clay Tucker ile olmuyor. 7.yabancıyı almaya çalışıyoruz. O zaman daha rahat olacağız. İyi oyuncu bulursak hemen transfer edeceğiz. Kısa rotasyonunda skorer olacak bu oyuncu.”

Ligde kötü bir konumda bulunmadıklarını ifade eden Bekir, “Sezon öncesi deseler, 12 hafta kala 6 galibiyette olmak ister misiniz? evet derdim. Sezon içinde oynadığımız basketbol ve kazandığımız büyük maçlardan sonra ilk 6’da olmadığımıza üzülüyoruz. Çok daha iyi oynadığımız birçok maçı verdik. Şu anda 10 galibiyette olmamız gerekiyordu” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.