Savaş: Uyum sorununu aşamadık

Savaş: Uyum sorununu aşamadık

Futbol Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 6. Grup temsilcilerimizden ve tek merkez takımı olan Konya Gençlerbirliği, üç maçtır kendine gelemedi.

Kazanmak adına her şeyi yaptıklarını, ancak şanssızlığın yakalarını bırakmadığını belirten mavi-beyazlı takımın antrenörü Cengiz Savaş, “Çok iyi bir kadroya sahibiz. Ne var ki yeni arkadaşlarımız uyum sorununu bir türlü aşamadı. Özellikle Aksaray maçında çok iyi bir oyun ortaya koymuş ve galibiyeti kaçıran taraf olmuştuk. Niğde maçında ise, benim de anlayamadığım şekilde galip duruma geçmemize rağmen tuhaf şeyler oldu. Kazanabileceğimiz bir maçtan mağlubiyetle ayrıldık.
Bundan böyle çok daha dikkatli olmak zorundayız. En kısa zamanda toparlanarak, istediğimiz sonuçları elde edeceğimize inanıyorum. Özellikle aramıza yeni katılan arkadaşlarımız uyum sorununu aşarsa, mesele kalmayacak. Konya Gençlerbirliği, zaman içerisinde adından en çok söz edilen takım haline gelecektir. Geride kalan üç maçta yapılan hataları tespit ettik, bunları gidermek için uğraş veriyoruz” dedi. Konya Gençlerbirliği, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Antalya Evrenseki Belediyespor maçı hazırlıklarını da sürdürüyor. Sınavlar nedeniyle Cumartesiye alınan bu maçı kazanmak isteyen mavi-beyazlılarda herhangi bir eksik bulunmadığı belirtildi
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.