Sarıkaya’da Servis Şoförleri Kazasız Bir Yıl İçin Kurban Kesti

Sarıkaya’da Servis Şoförleri Kazasız Bir Yıl İçin Kurban Kesti

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde faaliyet gösteren Birlik Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Gündüz ve üyeleri, yeni eğitim öğretim döneminin başlaması dolayısıyla okul servis şoförlerinin kazasız belasız bir yıl geçirmeleri dileğiyle...

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde faaliyet gösteren Birlik Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Gündüz ve üyeleri, yeni eğitim öğretim döneminin başlaması dolayısıyla okul servis şoförlerinin kazasız belasız bir yıl geçirmeleri dileğiyle kurban kestirdi.

Okulların eğitim öğretime başlaması dolayısıyla ilçede servis üzerine faaliyetini sürdüren Birlik Turizm İşletmesi önünde tören düzenlendi. Törene Sarıkaya Esnaf ve Sanaatkarlar Kredi Kefalet ve Koopreratif Başkanı Celal Güler, Sarıkaya Ziraat Odası Başkanı Şevki Güngör ve servis şoförleri katıldı. Birlik Turizm Başkanı Bülent Gündüz yaptığı konuşmada trafik kurallarının önemine değindi. Gündüz, “Okullarımızın eğitim öğretime başlamasıyla dolayısıyla servis şoförlerimizin iş yoğunluğu başladı. Bu kapsamda bizlerde kazasız belasız bir yıl geçirmemiz dileğinde bulunarak Allah rızası için kurbanımızı kestik. Şoför arkadaşlarımızdan isteğimiz araçlarının kışlık bakımını yaptırarak trafik kurallarına özen göstermelirni istiyoruz. Çünkü çocuklarımız bizlere emanet. Trafikte kesinlikle sürat yapmamaları gerektiği gibi öğrenci indirme ve bindirmelerde çok dikkatli olmaları gerekir. İnşallah kazasız bir yıl geçiririz.” dedi.

İlçe Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Güler’de araçlarını yenilemek isteyen servis şoförlerine gerekli kredi desteğinde bulunacaklarını belirterek kazasız bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından kurban kesilerek dua edildi ve araçların tanıtımı yapıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.