Sarıfırtınalar: Farklı bir skorla ayrılabilirdik

Sarıfırtınalar: Farklı bir skorla ayrılabilirdik

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise, alınan galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik ederek, Konya gibi zorlu bir deplasmana geldik

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise, alınan galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik ederek, “Konya gibi zorlu bir deplasmana geldik. Futbolcularımı uyardım buraya gelirken Konyaspor deplasmanın zorluğuna karşı. Skor açısından ilk yarı daha farklı olabilirdi. Kazanmasını bildik, emeği geçen futbolcularımı kutluyorum” diye konuştu.
Bucasporlu futbolcu Aykut Çeviker, ligin ilk maçında deplasmandan 3 puanla ayrılmanın sevincini yaşadıklarını kaydederek, “Konya gibi zorlu bir deplasmana geldik. İskelet kadromuzu koruduk, lige iyi başlamak istiyorduk ve başardık. Bugün ilk maç ve son maçta da böyle olur şampiyon oluruz umarım” şeklinde konuştu. Bucasporlu Oğuz Sabankay da, ilk hafta zorluğunu galibiyetle aştıklarını dile getirerek, “Her zaman ilk haftalar zorludur. İyi futbol oynayarak kazandık. Genç bir ekibiz, her zaman mücadele edip kazanacağız. Bugünde onu gösterdik, iyi bir oyundu iki ekibi de kutluyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.