Sarayönü’nün zor 90’ı

Sarayönü’nün zor 90’ı

Bölgesel Lig’de mücadele eden temsilcilerimiz bugün zorlu sınavlara çıkacak. Sarayönü Evrenseki’yi, Çumra ise Narspor’u ağırlayacak. Konya Gençlerbirliği ise Karaman Gençlerbirliği’nin konuğu olacak

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele veren Sarayönü Belediyespor, bugün saat:13.30’da kendi saha ve seyircisi önünde Manavat Evrensekispor ile karşı karşıya gelecek. Bu zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını dün Antrenör Niyazi Kart nezaretinde yaptığı antrenmanla tamamlayan Yeşil-Siyahlılarda önemli bir eksik bulunmazken, hedef zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak.
Evrensekispor maçının zorlu ve çekişmeli geçeceğini ifade eden yeşil-siyahlı takımın yöneticisi Necmi Turan, “Evrenseki maçı sezonun en önemli maçı olacak. Halen grupta lider olan rakibimizle aramızda sadece üç puanlık bir fark var. Bu puan farkını kapatabilmek için, taraftarımız önünde kazanmak zorundayız. Hazırlıklarımızı tamamladık. Herhangi bir eksiğimiz yok. Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığımız maçta, Niğde karşısında muhtemel bir fark kaçtı. Futbolda her zaman beklediğiniz sonuçları alamıyorsunuz, ara sıra bu tip kazalar oluyor. Daha dikkatli olmak zorundayız. Ayağımıza kadar gelen fırsatı kaçırmayıp, Evrenseki’yi yenecek ve yolumuza devam edeceğiz. Bize bugüne kadar büyük destek veren taraftarlarımızı, bu maça davet ediyorum. Sarayönü Belediyespor, yakaladığı şansı sezon sonuna kadar değerlendirecek” dedi. Sarayönü Belediyespor’da hafif sakatlığı bulunan Ali Osman’ın tamamen iyileştiği ve bugünkü maçta forma giyebileceği, herhangi bir eksik bulunmadığı belirtildi. Temsilcimiz maçı kazandığı takdirde Manavgat Evrensekispor’la puan puana gelecek.
ÇATALHÜYÜK ÇUMRA GALİBİYET İSTİYOR
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig takımlarımızdan Çatalhüyük Çumra Belediyespor, bugün saat 13.30’da grubun son sırasındaki Nevşehir Narspor’u Çumra İlçe Stadında konuk edecek. Birçok oyuncusundan mahrum sahaya çıkacak olan yeşil-kırmızılı takımın genç antrenörü Mümin Duru, “Daha önce de söyledim, şimdi de söylüyorum. Çatalhüyük Çumra Belediyespor, bu ligin en iyi kadrosuna sahip. Ne var ki şanssızlıklar bir türlü yakamızı bırakmadı. Buna bir de hakemlerin hatalı yönetimleri sonucu kaybedilen puanlar ve maçlar eklenince, ligden düşmeye en yakın takımlar arasında gösterilmeye başlandık. Artık hepsine bir son verme zamanı geldi diye düşünüyorum. Nevşehir Narspor’la oynayacağımız maç, özellikle bizim açımızdan çok önemli. Rakibimizin son sırada olması kimseyi aldatmasın. Onlar da tıpkı bizim gibi ligde tutunma mücadelesi içinde. Yeri geliyor, kimsenin puan alamadığı takımlara çelme atıyorlar. Dikkatli olmak zorundayız, şartlar ne olursa olsun kazanmak istiyoruz” dedi. Çatalhüyük Çumra Belediyespor, bugünkü maça Akdeniz Belediyespor maçında kırmızı kartla oyun dışında kalan cezalı M. Ali dışında, beş altı oyuncusundan mahrum olarak sahaya çıkacak. Yeşil-kırmızılı ekibin tek düşüncesi galibiyet.
GENÇLERBİRLİĞİ, KARAMAN’IN KONUĞU
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta merkezin tek temsilcisi olan Konya Gençlerbirliği, bugün deplasmanda adaşı Karaman Gençlerbirliği ile karşı karşıya geliyor. Kemal Kaynaş Stadında saat 13.30’da başlayacak olan maç için bu sabah Karaman’a giden Konya Gençlerbirliği’nde sakat olan Harun ve Yasin dışında eksik bulunmazken, siyah-beyazlı takımın Kulüp Başkanı Kasım Tekeci, “Evrenseki maçından sonra yaşadığımız şoku çabuk atlattık. Takımdan gönderdiğimiz bazı oyuncular oldu, ancak kalan oyuncularımız haftalardır bir onur mücadelesi yapıyor. Kolay kolay kimseye boyun eğmiyorlar ve pes etme sözünü lügatlerinden çıkardılar. Belki bir beraberlikler takımı olduk, ancak oynadığımız rakiplerin gücü ortada. Hepsi zirve mücadelesi yapıyor. Biz ilk galibiyetimizi Karaman Gençlerbirliği karşısında almak istiyoruz. Evet, rakibimiz de aynı sıkıntıları yaşıyor ama Konya Gençlerbirliği’nin galibiyete onlardan daha fazla ihtiyacı var. İnşallah, bu kez başaracağız ve Karaman’dan galibiyetle döneceğiz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.