"Sarayönü’nü taşımak istiyorum"

"Sarayönü’nü taşımak istiyorum"

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig 6.Grup’ta mücadele edecek temsilcilerimizden Sarayönü Belediyespor’un Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor’dan transfer ettiği Akın Taşkın, Merhaba Spor’a önemli açıklamalarda bulundu.

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig 6.Grup’ta mücadele edecek temsilcilerimizden Sarayönü Belediyespor’un Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor’dan transfer ettiği Akın Taşkın, Merhaba Spor’a önemli açıklamalarda bulundu. Yeni sezon öncesi açıklamalarda bulunan golcü oyuncu, geçen sezonki gibi bu sezonda atacağı gollerle takımını taşımak istediğini açıkladı.

24 MAÇTA 26 GOL ATTI

Geçtiğimiz sezon Mersin Süper Amatör Ligi’nde Meskispor  forması altında 24 maça çıkan gelecek vaat eden oyuncu attığı 26 golle dikkatleri üzerine çekti. Birçok 3.Lig ekibinin transfer listesinde olan Akın Taşkın Haziran ayında BAL Ligi temsilcilerimizden Sarayönü Belediyespor ile sözleşme imzaladı.

‘NİYAZİ KART’IN GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARTMAYACAĞIM’

Akın Taşkın, “Geçen sezon çıktığım 24 maçta 26 gol attım. Attığım gollerle Mersin’deki  takımım olan Meskispor’u play-offa taşıdım. Bu sezonda fileleri  birçok kez sarsıp Sarayönü Belediyespor’u zirveye taşımak istiyorum. Bana güvenen ve inanan bir teknik direktörümüz var. Niyazi Kart hocamın güvenini boşa çıkartmayacağım” dedi.

HEDEF İLK MAÇTA 3 PUAN

İyi bir kamp dönemini geride bıraktıklarını belirten Akın Taşkın, “Takımımızda iyi bir uyum var. İyi bir kamp dönemini geride bıraktık. Yeni sezonun hazırlıklarını sürdürüyoruz. Yeni sezonda ilk haftayı bay geçip ligin ikinci haftasında Karaman Belediyespor’a konuk olacağız. İnşallah ilk deplasman maçımızdan ilk 3 puanımızı alıp lige iyi bir başlangıç yaparız” ifadelerini kullandı.

AHMET SÜTCÜ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.