Sarayönü'nde gözler lige çevrildi

Sarayönü'nde gözler lige çevrildi

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) 2012-2013 sezon heyecanı bu hafta sonunda oynanacak maçlar ile başlıyor.

Lig'de bu sezon 3. yılını geçirecek olan temsilcilerimizden Sarayönü Belediyespor, gözünü hafta sonu oynanacak olan Alpin Pozantı Gençlikspor karşılaşmasına çevirdi. Temsilcimiz ligin ilk sınavını 22 Eylül Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde verecek. Yaklaşık 10 gündün Sarayönü'nde girdiği kampa hazırlıklarına devam eden temsilcimiz hazırlık dönemi içinde oynadığı özel maçlarda Anadolu Selçukluspor ve Konyaspor genç takımlarına aynı tarifeyi uygulayarak 3-2 kazanmasını bildiler.
Sarayönü Belediyespor Antrenör Niyazi Kart Ligde 3. sezonlarını yaşacaklarını dile getirerek, “Takımdan giden ve takımımıza katılan yeni arkadaşlarımız var. 2 sezondur grup şampiyonluğunu şanssız bir şekilde kaçırıyoruz. Yeni sezonda başarılı bir Sarayönü Belediyespor izletmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 22 Eylül'de maçlar başlıyor. O güne kadar en güzel şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sezona güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bunun için disiplinden ödün vermeden sıkı ve gerektiği gibi çalışacağız” dedi.
Yeni sezon çalışmaları çerçevesinde iç transferde 11, dış transferde ise toplam 14 futbolcu ile anlaşan yeşil-siyahlılarda zorlu karşılaşma öncesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Temsilcimizin bu sezon iç ve dış transferde renklereni bağladığı futbolcular ise şunlar: İç transfer: Ali Osman Kömür, Turan Polat, Feyzullah Öksüz, Tünay Karaman, Oğuz Gürbulak, Mustafa Yurdakul, Emincan Kılıç, Serkan Başoğlu, Burak Kirtiş, Emrah Tuncer, Bahadır Gülmez. Dış transfer: İrfan Sezgin Selçuk (Batman Petrolspor), Murat Öztürk (Anadolu Selçukspor Altyapı), Y.Emre Yılmaz (Anadolu Selçukspor Altyapı), A.Serkan Sarı (Anadolu Selçukspor Altyapı), Mustafa Kademli (Isparta Emrespor), Halil Emil (Kazan Belediyespor), Samet Dağlı (70 Karaman Gençlikspor), Soner Baymış (İstanbulspor), Mehmet Özen (Emirdağspor), Hakkı Kamar (Ç.Çumra Bld.), Ferhat Dikici (Muhasebe Gençler), Adil Arıcı (Zonguldak Erdemirpor), Yakup Aydın (Isparta Emrespor), Ebubekir Çalık (Yalıkavak Belediyespor).
160 takımın 11 grupta mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig'de 15'er takımlı 1.,3.,4.,5.,7., ve 9. gruplarda 22-23 Eylül 2012 tarihlerinde, 14'er takımlı 2.,6.,8.,10. ve 11. gruplarda ise 29-30 Eylül tarihlerinde oynanacak müsabakalar ile başlayacak. Temsilcilerimiz Sarayönü Belediyespor, Selçuklu Belediyespor ve Çatalhöyük Çumra Belediyespor yapılan eşleştirmeler sonunda 5. grupta yer almıştı. Temsilcilerimiz bu grupta Ceyhanspor, Adana Gençlerbirliğispor, Pozantıspor (Adana) Toroslar Belediyespor, Akdeniz Belediyespor, B.Mersin B.Şehir Bld.Meskispor (Mersin), Kayseri Yolspor, Kocasinan Şimşekspor (Kayseri),Nevşehirspor Gençlik (Nevşehir), Niğde Belediyespor (Niğde), 68 Yeni Aksaray Spor (Aksaray), Karaman Belediyespor (Karaman). 15 Takımlı grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Konya ekipleri şampiyon olarak bir üst lige çıkmanın hesaplarını yapıyor.  Bölgesel Amatör Lig'de gruplarında birinci olan 11 takım Spor Toto 3.Lige çıkmaya hak kazanırken, son iki sırayı alan takımlar ise küme düşecek.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.