Sarayönü  zor sınavları geçti

Sarayönü zor sınavları geçti

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta şampiyonluğa koşan Sarayönü Belediyespor zor sınavları tek tek geçti. Yeşil-siyahlı ekip son olarak en yakın takipçisi olan ve iyi bir çıkış yakalayan Ceyhan Belediyespor’u 3-0 gibi net bir skorla geçmeyi başardı

Bölgesel Amatör Ligde 6. sezonunun geçiren Sarayönü Belediyespor adım adım şampiyonluğa gidiyor.  Yeşil-siyahlı ekip  sezon başında  yaptığı köklü değişiklikler ve kurumsallaşma hamlesi ile birlikte iyi bir ivme yakalayarak devrenin son haftasına  25 puanla lider girdi.  Sarayönü Belediyespor bu puanları toplarken zorlu sınavlardan başarıyla geçti.

SON OLARAK CEYHAN’I YENDİ

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor ligde şampiyonluğun iddialı ekiplerini  tek tek yenerek  önce zirveyi ele geçirdi daha sonra ise bu unvanını korumayı sürdürdü.   Yeşil-siyahlı ekip  11 maçta sadece 2 yenilgi aldı.   Sarayönü Belediyespor bu yenilgileri sezonun 2. Hafta maçında Aksaray deplasmanında 2-1’lik skorla alırken 2. Yenilgisini ise 3. hafta  iç sahada oynadığı Akşehirspor maçında aynı skorla aldı. Sarayönü Belediyespor bu yenilgilerin ardından çıktığı tüm zorlu müsabakaları kazandı. Grupta  şampiyonluk adayı  olarak görünen Karaman Belediyespor, 68 Yeni Aksarayspor ve Ceyhan Belediyespor takımlarını yenen yeşil-siyahlı ekip bir başka şampiyonluk adayı Osmaniyespor ile berabere kaldı. Sarayönü Belediyespor rakipleri karşısında kazanarak şampiyonluk için bir adım önde koşmaya devam ediyor. Sarayönü Belediyespor  devreyi deplasmanda oynayacağı Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor’a karşı oynayacak.

ABAKA ATTIĞI 2 GOLLE YILDIZLAŞTI

Sarayönü Belediyespor’un  yabancı oyuncusu Alain Abaka Ceyhan Belediyespor maçında gösterdiği performans ve attığı 2 golle yıldızlaştı.  Abaka takımını 1-0 öne geçirdiği golde takip yeteneğini kullandı.  Takımının 3.  Kendisinin ise ikinci golünde ise defansın arkasına yaptığı iyi koşu ve topa düzgün vurma yeteneği ile takımına galibiyeti getirdi.  Maçın ilk yarısını 2-0 önde kapatan Sarayönü Belediyespor ikinci yarının hemen başında  Mustafa Baştin’in 2. sarı karttan oyundan ihraç edilmesiyle 10 kişi kaldı. Bu dakikadan sonra rakip  Sarayönü Belediyespor’u biraz rahatsız etse de gol bulamadı ve 85. Dakikada Abaka  takımını rahatlatan 3. golü atarak son sözü söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.