Sarayönü zirveyi istiyor

Sarayönü zirveyi istiyor

BAL’da heyecan devam ediyor. Lig’de zirve hesapları yapan Sarayönü karaman Gençlerbirliği’ne konuk olacak. Konya Gençlerbirliği Akdeniz Belediye, Çumra ise lider Niğde ile karşılaşacak

Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta ilimizi temsil eden takımlar içinde şu an itibariyle en iddialı konumda olan Sarayönü Belediyespor, Karaman Gençlerbirliği ile yarın oynayacağı maçı kazanarak liderlik için rakiplerinin kaybetmesini bekleyecek. Geride kalan haftada iddialı Demre ekibini dört golle eli boş gönderen yeşil-siyahlı takımın Genel Kaptan Özcan Zeybek, “Bundan önce yaptığım açıklamalarda, hedefimizin şampiyonluk olduğunu sürekli dile getirmiştim. Dört hafta sonunda aldığımız sonuçlar ve topladığımız puanlar ortada. Dört namağlup takımdan birisiyiz. Karaman Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacağımız maçı da kazanıp, diğer sonuçlara bakacağız. Elbette hiçbir rakibimizi küçümsemiyoruz, maçlar da oynanmadan kazanılmaz. Ben bunları hedefimizi bir kez daha ortaya koymak adına söylüyorum. Sonuçta rakip, rakiptir. Büyüğü küçüğü olmaz. Bu hafta olmasa bile, gelecek hafta liderlik koltuğuna oturabiliriz. Ama önemli olan oraya yükselmek değil, sürekli orada kalabilmektir” dedi. Sarayönü Belediyespor’da herhangi bir eksik bulunmazken, temsilcimizin yarın Karaman Kemal Kaynaş Stadında saat 13.30’da Karaman Gençlerbirliği ile oynayacağı maçı Mersin Bölgesi hakemlerinden Ferit Gün yönetecek. Yardımcı hakemler Nurettin Yüksel ve Ahmet Yapıcı. 4. hakem Osman Deniz Şimşek.
GENÇLERBİRLİĞİ PRESTİJ PEŞİNDE
Futbol Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 6. Grup temsilcilerimizden Konya Gençlerbirliği, geçtiğimiz hafta aldığı farklı yenilgiyi unutturmak için yarın konuk edeceği Akdeniz Belediyespor’u yenmek istiyor. Bugün yeni teknik patron Seyfi Erkan yönetiminde hafif bir ter atma idmanı gerçekleştirecek olan siyah-beyazlı takımın Kulüp Başkanı Kasım Tekeci, “Geçtiğimiz hafta Evrenseki maçında farklı bir mağlubiyet olan futbolcularımızı, ben de tanıyamadım. Oysa hepsi kaliteli yetenekli oyuncular. Nasıl oldu anlamış değilim. Bu futbolcular Süper Grupta fırtınalar estirmiş, herkesin hayranlığını kazanmıştı. En iyi futbol oynayan takım, birden bu durumlara düştü. Geçmişi unutup, önümüze bakmamız gerekiyor. Bilindiği gibi hafta içi bir kan değişikliğine gidip, takımın başına Konya’nın çok iyi tanıdığı futbol adamlarından birini getirdik. En kısa zamanda toparlanacağız. Bunun ilk aşaması da Akdeniz Belediyespor maçı olacak. Rakibin gücünü biliyoruz ama, biz kendi oyunumuzu oynadığımız takdirde galip gelerek ilk üç puanı kar hanemize yazdırırız. Futbolseverleri maça davet ediyorum” dedi. Konya Gençlerbirliği-Akdeniz Belediyespor maçı yarın saat 13.30’da Şehit  Muharrem Samur  sahasında başlayacak. Maçı Ankara Bölgesi hakemlerinden Onur Albayrak yönetirken, yardımcılıklarını ise Aykut Küçük ve Boran Turhan yapacak. 4. Hakem Okan Can Çevik.
ÇATALHÜYÜK ÇUMRA LİDERLE KARŞILAŞIYOR
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta ilimizi temsil eden Çatalhüyük Çumra Belediyespor, bugün Niğde’ye gidiyor. Grubun lideri Niğde Belediyespor’u devirerek ne kadar güçlü bir takım olduklarını ispatlayacaklarını belirten yeşil-kırmızılı takımın antrenörü Mümin Duru, “Artık şanssızlık diye bir şey tanımıyoruz. Sezon başından bu yana oynadığımız futbolun karşılığını bir türlü alamadık. İyi oynuyoruz, sonuç alamıyoruz. Bundan sonra futbolumuzu sonuca yansıtacağız. Niğde iyi bir takım, zaten lider olmaları da bunu gösteriyor. Ne kadar iyi olurlarsa olsunlar, çekinmiyoruz. Biz kendimize bakıyoruz ve grubun en iyi takımı olduğumuzu cümle aleme göstereceğiz. Puan kaybına tahammülümüz yok. Niğde maçından başlamak üzere, tüm maçlarımıza galibiyet için çıkacak, bunu da başaracağız. Taraftarlarımız rahat olsun, Çatalhüyük Çumra Belediyespor bırakın ligden düşmeyi zirve kovalayacak. Ben oyuncularımı tanıyorum, onlar kolay pes edecek insanlar değil. Bekleyip, görün” dedi. Yarın saat 13.30’da Niğde 5 Şubat Stadında başlayacak olan Niğde Belediyespor-Çatalhüyük Çumra Belediyespor maçında Kayseri Bölgesi hakemlerinden Mehmet Gökhan Düz düdük çalacak. Gökhan’ın yardımcılıklarını Ahmet Sabuncu ve Resul Özdemir yaparken, dördüncü hakem olarak Faruk Polat görev yapacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.