Sarayönü uçmuş!

Sarayönü uçmuş!

Sezon başından buyana yaptığı kurumsallık çalışmaları ile adından söz ettiren Sarayönü Belediyespor şimdi de Yılmaz Vural bombasıyla gündeme geldi. Başkan yardımcısı Erdal Demirpolat teknik direktörlük konusunda Yılmaz Vural ile görüştüklerini ifade ett

Bölgesel Amatör Ligde zirve mücadelesi veren Sarayönü Belediyespor’da teknik direktör Ahmet Kök istifasının ardından yeşil-siyahlı camia müthiş bir iddia ile gündeme geldi.  Kulübün resmi Facebook hesabına açıklama yapan başkan yardımcısı Erdal Demirpolat Yılmaz Vural ile görüştüklerini ifade etti.  

Demirpolat’ın bu açıklaması bir çok sosyal medya kullanıcısı ve Sarayönü Belediyespor taraftarı tarafından ‘ti’ ye alındı. Adından başarılarla ve yaptığı olumlu işlerle söz ettiren Sarayönü Belediyespor Kulübünün böyle bir açıklama ile gündeme gelmesi ise akıllarda soru işareti bıraktı.  

DEMİRPOLAT: YILMAZ VURAL İLE GÖRÜŞÜYORUZ

Sarayönü Belediye spor Başkan Yardımcısı Erdal Demirpolat, iddialı açıklamalarda bulundu. Güçlü bir kadro ile yönetimi devraldıklarını kaydeden Demirpolat, "Kulüp Başkanımız Nafiz Solak' ın önderliğinde taraftarlarımız ile birlikte başaramayacağımız iş yok" dedi. Güçlü bir oluşumun meydana geldiğini ifade eden Başkan Yardımcısı Erdal Demirpolat, "Geçen kısa süreye rağmen tüm yerelde Sarayönü halkının ,genelde de Konyamızın desteğini arkamızda hissediyoruz. Sarayönü halkı ile el ele vererek başarılı olacağız. 3.Ligin kapısından dönen Sarayönü Belediyespor'u bu sezon başarıya ulaştıracağız.

Bu hedefe ulaşmak içinde hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Onun için bugün istifasını sunan ve başkanımız tarafından istifası kabul edilen Ahmet Kök hocamızın yerine Süper Lig deneyimi olan ve bize ciddi katkıda bulunacağından emin olduğumuz Yılmaz VURAL hocamıza teklif götürme hazırlığındayız. Görüşme imkanlarını arkadaşlarımız araştırıyor. Yılmaz Hoca evet derse hafta sonu Karaman Spor maçına takımın başında çıkması için çalışacağız.

Hedefimiz 3. Lig. Başkanımız Nafiz Solak sporsever bir insan. Onun başarıyı istiyor olması bizim için yol gösterici olacak. Birlik beraberliği sağlamamız durumunda başarıya ulaşacağız" dedi.

Bu hafta pazar günü 13.30 da ilçemizde oynanacak Karaman Spor maçına İnşallah Yılmaz hocayla yeni bir başlangıç yapıp 3. lig yolunda bir adım daha öne çıkmak istiyoruz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.