Sarayönü işi sıkı tutuyor

Sarayönü işi sıkı tutuyor

Kurumsallaşma adına yeni bir sayfa açan Sarayönü Belediyespor yönetim olarak işi sıkı tutuyor. Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen yeşil-siyahlı ekip oyuncu alacaklarının ilk taksitini 1 hafta önceden ödeyerek bir ilke imza attı

Bölgesel Amatör Ligde yeni sezona şampiyonluk hedefi ile hazırlanan Sarayönü Belediyespor’da  yönetim işi sıkı tutuyor.  Futbolculara karşı sorumluklarını yerine getirerek topu teknik heyet ve futbolculara atıyor. Yönetim anlamında iyi işlere imza atan yeşil-siyahlı ekipte  beklentiler  teknik ekip ve oyuncuların da bu işlere karşılık başarılı olması yönünde.  

Anlaşmaya varılan ve sözleşme imzalanan futbolculara peşinatların ilk taksiti son ödeme gününden önce ödenerek Sarayönü Belediyespor tarihinde bir ilk gerçekleştirildi. Sarayönü Belediyespor Kulüp Başkanı Nafiz Solak, öncelikli hedeflerinin sportif başarının yanı sıra sözünü yerine getiren kulüp imajının kulübe kazandırılması olduğunu söyledi.

 Son birkaç yıldır yapılan değişikliklerle farklı bir kimliğe bürünen ve maddi konularda ki olumsuz imajı yıkan Sarayönü Belediyespor'da tüm imkanlar seferber edilmiş durumda. Transfer döneminde yaptığı hamlelerle kongrenin ardından konan hedefin ne kadar ciddi olduğunu kanıtlayan yeşil-siyahlılar, şampiyonluğa giderken ortaya çıkabilecek tüm mazeretleri ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Sarayönü Belediyespor'da futbolcularla yapılan sözleşme gereği peşinatların ilk taksiti ödendi. Bu sezon hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Sarayönü Belediyespor Kulüp Başkanı Nafiz Solak, "2014 yılının Mart ayı sonunda göreve geldikten sonra kulüp imajını değiştirmeye yönelik çalışmalar yaptık. Sarayönü Belediyespor gündeme geldiğinde herkes sözünde duran, sözünü yerine getiren kulüp olarak anacak. Bu kapsamda şeffaflığı ön planda tuttuk. Anlaştığımız futbolcularla; tüm şartları yazılı hale getirerek hazırladığımız sözleşmeleri hazırladık. Sözleşme kapsamında anlaştığımız peşinatın ilk taksitinin son ödeme tarihi 15 Ağustos idi. Ödeme tarihimiz 15 Ağustos olmasına rağmen ödemeler 7 Ağustos tarihinde gerçekleştirdik. Bu sözlerin yerine getirilmesinde gayret gösterenlere, maddi destek sağlayan sponsorlarımıza ve bağış yapanlara teşekkür ediyoruz. Sarayönü Belediyepor artık güvenilir bir kulüp haline geldi. Artık tüm yük teknik heyetimiz ve futbolcularımızda. Bizler onlara güveniyoruz. Bu güveni boşa çıkartmayacaklarını biliyoruz. Bizlerde elimizden gelen gayreti gösterip sezon sonunda şampiyonluk sevinç ve gururunu yaşamak istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.