Sarayönü galibiyete kilitli

Sarayönü galibiyete kilitli

Bölgesel Futbol Ligi’nde mücadele eden temsilcilerimiz zorlu haftaya sıkı çalışıyor. Sarayönü evinde Evrenseki’yi, Çumra Narspor’u konuk edecek. Konya Gençlerbirliği ise Karaman Gençlirbirliği ile deplasmanda karşılaşacak

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 6. Gruptaki en iddialı temsilcimiz Sarayönü Belediyespor, Pazar günü konuk edeceği grup lideri Manavgat Evrensekispor’u evine eli boş göndermek için hesap yapıyor. Sarayönü İlçe Stadında hazırlıklarını sürdüren yeşil-siyahlı takımın yöneticisi Necmi Turan, “Evrenseki maçı sezonun en önemli maçı olacak. Halen grupta lider olan rakibimizle aramızda sadece üç puanlık bir fark var. Bu puan farkını kapatabilmek için, taraftarımız önünde kazanmak zorundayız. Hazırlıklarımız sürüyor, herhangi bir eksiğimiz yok. Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığımız maçta, Niğde karşısında muhtemel bir fark kaçtı. Futbolda her zaman beklediğiniz sonuçları alamıyorsunuz, ara sıra bu tip kazalar oluyor. Daha dikkatli olmak zorundayız. Ayağımıza kadar gelen fırsatı kaçırmayıp, Evrenseki’yi yenecek ve yolumuza devam edeceğiz. Bize bugüne kadar büyük destek veren taraftarlarımızı, bu maça davet ediyorum. Sarayönü Belediyespor, yakaladığı şansı sezon sonuna kadar değerlendirecek” dedi.
Herhangi bir eksiği bulunmayan Sarayönü Belediyespor, Evrensekispor maçı hazırlıklarını antrenör Niyazi Kart nezaretinde sürdürüyor. Pazar günkü maça taraftarların büyük ilgi gösterdiği ifade edildi.
KONYA GENÇLERBİRLİĞİ 3 PUAN İSTİYOR
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta ilimizin tek merkez temsilcisi olan Konya Gençlerbirliği, Pazar günü deplasmanda adaşı Karaman Gençlerbirliği ile oynayacağı önemli maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Son haftalarda düzelme eğilimi gösteren siyah-beyazlı takım, rakiplerini zorlamasına rağmen bir türlü şanssızlıktan yakasını kurtaramazken genç antrenörü İbrahim Özalp, “Son birkaç haftadır gerek içeride, gerekse dışarıda oynadığımız tüm maçlarda rakiplerimizi zorluyoruz. Ne var ki şanssızlığımız kırıp, bir türlü galibiyetle tanışmadık. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Karaman Gençlerbirliği maçını kazanıp, bu şanssızlığa bir son vermek istiyoruz. Bu maçı kazanmak hem ilk galibiyetimizi almak, hem de Karaman ekibinin rakiplerimizden birisi olması nedeniyle çok önemli. İyi bir hava yakaladık, oyuncularımız maçlarda ellerinden gelen gayreti gösteriyor. Haftanın her günü aksatmadan çalışmalarımızı yapıyoruz. İlk yarıda kalan iki maçtan iyi bir puan alarak, devreyi az hasarla kapatmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.
Konya Gençlerbirliği’nin orta sahadaki deneyimli oyuncusu Harun sakatlanarak sezonun ilk yarısını kapatırken, fıtık teşhisi konan Yasin’in devre arasında ameliyat olacağı belirtildi. Siyah-beyazlılarda başka bir eksik bulunmuyor.
ÇATALHÜYÜK ÇUMRA SİFTAH PEŞİNDE
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Grup temsilcilerimizden Çatalhüyük Çumra Belediyespor, Nevşehir Narspor’la sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Sezon başında çok iyi bir kadro oluşturmasına rağmen, henüz galibiyetle tanışamayan ve kötü günler geçiren yeşil-kırmızılı takım, bu kez son sıradaki rakibini yenip üç puan almayı kafasına koydu. Çatalhüyük Çumra Belediyespor yönetimi, “Geçtiğimiz hafta Akdeniz Belediyespor karşısında galibiyeti hak eden taraftık, ancak çok kötü bir hakem yönetimiyle karşı karşıya kaldık. 87. dakikaya kadar önde götürdüğümüz maç, adeta katledildi. Kendi arkadaşlarını uyaran futbolcu arkadaşımızı, maçın hakemi kendisine bağırıyor gerekçesiyle oyundan attı. Artık olan oldu ve o maçı unuttuk. Şimdi işimize bakacağız ve Nevşehir Narspor’u yenerek kendimize gelmek istiyoruz. Taraftarlarımıza bir galibiyet hediye etmenin zamanı. Sakat oyuncularımız da düzeldi ve bu maçta forma giyebilecek. Devre arasında ise birkaç oyuncu transfer edip, kadromuzu güçlendireceğiz. Bizim amacımız ligden düşmek değil, kalıcı olmaktır” açıklaması yaptı.
Çatalhüyük Çumra Belediyespor’da devre arasında revizyona gidileceği ve alınacak bazı radikal kararlarla değişiklikler yapılacağı öğrenildi. Yeşil-kırmızılı takımın yapacağı değişiklikler, sezonun ilk yarısı tamamlandıktan sonra kamuoyuna açıklanacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.