Sarayönü büyük avantaj yakaladı

Sarayönü büyük avantaj yakaladı

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Sarayönü Belediyespor geride kalan haftada zirve yolunda Karaman Belediyespor’u yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldı.

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Sarayönü Belediyespor  geride kalan haftada zirve yolunda Karaman Belediyespor’u yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldı. Ligin güçlü ekibi Karaman Belediyespor’u evinde 4-0 yenen yeşil-siyahlı ekip hem büyük moral buldu hem de şampiyonluk yolunda müthiş bir adım atmış oldu. Aksaray’ın yenildiği haftada yeşil-siyahlı ekip averajla zirvenin yeni sahibi oldu. Aksaray ekibi ise evinde son haftalarda iyi çıkış yakalayan Erdemli Belediyespor’a 1-0 yenildi.

RAKİP AKSARAY’I YENEN ERDEMLİ

Evinde Karaman Belediyespor’u 4-0 gibi farklı bir skorla yenen Sarayönü Belediyespor hafta sonu ise deplasmanda son haftaların formda ekibi Erdemli Belediyespor deplasmanına gidecek. Yeşil-siyahlı ekip Aksaray’ı yenerek zirveye oturmasına katkıda bulunan Erdemli Belediyespor’u yenerek yerini korumanın hesaplarını yapıyor. Erdemli son haftalarda aldığı sonuçlarla küme düşme hattından kurtularak büyük moral buldu.

SON 7 HAFTA

Ligde norma sezonun sona ermesine 7 hafta kaldı. Sarayönü Belediyespor son 7 haftada  3 deplasman 3 iç saha maçı oynayacak ve bir haftayı da maç yapmadan geçirecek.  Yeşil-siyahlı ekibi zorlu bir fikstür bekliyor.  Sarayönü Belediyespor ve 68 Yeni Aksaray’ın kalan maçları şu şekilde: 

Sarayönü Belediyespor: Erdemli(D), Ereğli, 68 Yeni Aksaray(D) Osmaniye, Ceyhan Belediye(D), Mersin

68 Yeni Aksarayspor: Ereğli(D), Sarayönü, Osmaniye(D), Ceyhan Belediye, Mersin Meski (D), Seyhan Belediye

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.