Sarayönü Belediyespor sıkı çalışıyor

Sarayönü Belediyespor sıkı çalışıyor

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Sarayönü Belediyespor’da Başkan Mehmet Güney, hedefin kendiliğinden geleceğini söyledi.

 Bütün takımların bir hedef uğruna mücadele ettiğini dile getiren Güney, “Transfer döneminde takımın iskeletini bozmamaya dikkat ettik. Takımızda direk oynayan 7-8 oyuncu ile yeniden anlaştık ve yolumuza devam ediyoruz. 10 yeni transfer yaparak Ekim ayında başlama ihtimali olan yeni sezona hazır hale gelmeyi istiyoruz. İlçemizi geçen yıl Konya şampiyonu yaptığımız gibi, bu yıl hedef koymadan takımımızı en iyi yere getirmek için mücadele edeceğiz. Spora önem veriyoruz ve destekliyoruz. Sarayönü’nde halkımızın vakit geçirebileceği çok fazla sosyal faaliyet olmadığı için futbol ile yeni bir heyecan getirdik. Bu heyecan yeni sezonda da devam edecek. Sarayönü ve Konya’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.
Takımı antrenörler Niyazi Kart ve Konyaspor’lu eski futbolcu Hayri Yılmaz’a teslim ettiklerini dile getiren Güney, “Hocalarımızdan aldığımız rapor doğrultusunda eksiklikleri dolduracak transferler yapıldı. Hedef için mücadele edebilecek genç bir ekip oluşturuluyor. Şu anda denenmek için gelen oyuncular var. Bu sirkülasyon sezon başlayana kadar devam edebilir. Gücümüz ölçüsünde bu ligde biz de varız. Başarıyı elde etmek için mücadele edeceğiz, bunun için çalışacağız” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.