Sarayönü Belediye top başı yaptı

Sarayönü Belediye top başı yaptı

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Sarayönü Belediyesporda 2012-2013 sezonunun ilk antrenmanı yapıldı

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Sarayönü Belediyespor’da 2012-2013 sezonunun ilk antrenmanı yapıldı. Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Sarayönü Belediyespor’da 2012-2013 sezonunun ilk antrenmanı yapıldı. Yeşil-siyahlılar, antrenör Niyazi Kart ve yardımcı antrenör Ahmet Kök yönetiminde 22 oyuncusu ile Sarayönü Stadyumu’nda tek antrenman yaptı. Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk şansını kıl payı kaçıran Sarayönü Belediyespor, 2012-2013 sezonu için sahaya indi.

Geçtiğimiz gün öğleden sonra yapılan antrenmana eski oyunculardan A.Osman, Tünay, Turan Polat, Bahadır Gülmez, Serkan Sarı, Burak Kirtiş, Emincan Kılıç, Murat Kaya, Serkan Başoğlu, Ramazan Şimşek katılırken, yeni oyunculardan, Ferhat Dikici, Murat Öztürk, Muhammet Aksoy, Yunus Emre Yılmaz, Halil Emil, Serkan Sarı, Özgür Evyapan, Ebubekir Çalık, Hakkı Kamar, Oktay Şenoğlu ve Burak Demirpolat katıldı.

Başkan Mehmet Güney seminerde olduğu için ilk çalışma öncesinde futbolculara hitaben ilk konuşmayı yapan Sarayönü Belediyesi Meclis üyesi Ramazan Küçükkoyuncu, hep birlikte başarılı olabilmek için el ele vermeleri gerektiği mesajını verdi. Düz koşu ile başlayan antrenman çift kale maçla tamamlandı. İlk antrenmana izinli olan Oğuz, Neşet, Feyzullah ve Yurdakul ile yeni transferlerden Serhat katılmadı. Diğer temsilcilerimiz Çatalhöyük Çumra Belediyespor ve Selçuklu Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına ne zaman başlayacakları henüz belli olmadı. İki ekipte de sessizlik devam ediyor. 

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.