Sarayönü Anamur’a bileniyor

Sarayönü Anamur’a bileniyor

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Çumra’yı 3 golle geçen Sarayönü Belediyespor’da Anamur Belediyespor maçının hazırlıkları moralli bir şekilde sürüyor

BAL 6. Grupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor’da Anamurspor hazırlıkları sürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Çatalhöyük Çumra Belediyespor’u yenerk ilk galibiyetini alan 4 puanla sıralamada 3. basamağa yerleşen yeşil-siyahlı ekip Salı gününden buyana Anamur Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Genel Kaptanı Özcan Zeybek, kaliteli bir takım olduklarını Çumra karşısında ortaya koyduklarını söyledi.
Sezonun ilk maçında Toroslar Belediyespor’u ellerinden kaçırdıklarını dile getiren Zeybek, “Toroslar maçı bir kazaydı. İstediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Futbolcularımızla yaptığımız her toplantıda iyi bir takım olduğumuzu dile getirdik. Bunu da Çumra karşısında göstereceğimizi söylemiştik. Deplasmanda güzel bir oyunla rahat bir galibiyet aldık. Farklı kazanabileceğimiz bir maçı 3 gol atarak tamamladık” dedi. Çumra galibiyetini unutmaları gerektiğinin altını çizen Zeybek, “Artık Çumra maçı geride kaldı. Takımımız 1 gün izin yaptıktan sonra Salı günü  Anamur maçının hazırlıklarına başladı. Grubun güçlü takımlarından biriyle deplasmanda karşılaşacağız. Anamur’a galibiyet için gidiyoruz ama zorlu deplasmandan alınacak 1 puan da küçümsenemez” diye konuştu.   
ANAMUR’DA TANIDIK İSİMLER
Sarayönü Belediyespor’un Bölgesel Amatör Lig 6. Grubun 3. haftasında ki rakibi Anamur Belediyespor, güçlü bir kadroya sahip. Sezona kendi sahasında oynadığı Akdeniz Belediyespor maçı ile başlayan yeşil-beyazlı ekip, son dakikalarda yediği golle sezona 1 puanla başlamıştı. Geçtiğimiz hafta da Toroslar Belediyespor’a konuk olan Anamur temsilcisi 80. dakikada öne geçmesine rağmen uzatmalarda gelen gole engel olamayınca evine 1 puanla döndü. Takımının ilk iki haftada attığı gollere imzasını atan Konyasporlu eski oyuncu Faruk Temel’in yanı sıra kadrosunda birçok profesyonelden dönme oyuncuyu barındıran Anamur Belediyespor’un kadrosunda Torku Şekersporlu eski oyuncular kaleci Bülent, Yunus, Salih Ateş ve Ç.Çumra Belediyespor’un geçen sezonki kalecisi Mustafa’da yer alıyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.