Sarayönü 3. lige koşuyor

Sarayönü 3. lige koşuyor

Lider Evrenseki’yi evinde mağlup eden Sarayönüspor, zirveye ortak oldu. Henüz yenilgi yüzü görmeyen yeşil-siyahlı ekip aldığı sonuçla puanını 22’ye çıkarttı ve averajla ikinci sırada yer aldı

Deplasmanlı Bölgesel Amatör ligde mücadele eden Sarayönü Belediyespor geçtiğimiz hafta sahasında lider Evrenseki ile karşılaştı. Rakibini 2-1 yenen yeşil-siyahlı ekip averajla ikinci sıraya yerleşti. Lider ile puanlarını eşitleyen Sarayönü Belediyespor grubun tek yenilgisiz takımı unvanını da sürdürüyor. Henüz yenilgi yüzü görmeyen yeşil-siyahlı ekip sezon sonunda 3. lig sevinci yaşamak istiyor.
Konya takımları arasında en başarılısı olan Sarayönü Belediyespor oynadığı 10 maçta 6 galibiyet 4 beraberlik aldı. Grubun tek yenilgisiz takımı olan yeşil-siyahlı ekip oynadığı 10 maçta rakiplerine 19 gol atıp 7 gol yedi. Bu karşılaşmalarda 22 puan toplayan Sarayönü Belediyespor lider ile puanlarını eşitledi. Ancak yeşil-siyahlı ekibin averajı koltuğa oturmak için yeterli olmadı. Lider karşısında alınan galibiyet takımda ve ilçede büyük sevinçle karşılandı. Sarayönü Belediyespor devrenin son maçında Akdeniz Belediyespor deplasmanına konuk olacak. Yeşil-siyahlı ekip devreye liderlik koltuğunda girmenin hesaplarını yapıyor.
Gençlerbirliği dipten kurtulamıyor
Bu ligde mücadele eden ve tek merkez takımı olarak göze çarpan Konya Gençlerbirliği ligin alt sıralarından bir türlü kurtulamadı. Siyah-beyazlılar grupta son sırada yer alan Narspor ile birlikte galibiyeti olmayan ikinci takım. Ligde sıkıntılı günler geçiren Konya Gençlerbirliği aldığı beraberliklere az da olsa bu stresi üzerinden atmıştı. Ancak Karaman Gençlerbirliği karşısında alınan 2-1’lik yenilgi siyah-beyazlı camiada moralleri tekrar bozdu. Çatalhöyük Çumra Belediyespor’un da bu hafta galip gelmesi ile ligin dibine inen Gençlerbirliği devrenin son maçında ligin bir başka galibiyete hasret takım olan Narspor ile evinde karşılaşacak. Gençlerbirliği oynadığı 9 maçta 4 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. 12 takımın bulunduğu ligde Konya Gençlerbirliği 4 puanla 11. sırada yer alıyor.
ÇUMRA SİFTAH YAPTI
Konya’nın bu ligdeki 3. takımı olan Çatalhöyük Çumra Belediyespor ise 10. hafta sonunda ilk galibiyetini aldı. Ligin dibine demir atan Narspor ile sahasında karşılaşan kırmızı-yeşilli ekip rakibini 4-1 yenerek ligdeki ilk defa 3 puanı bir arada gördü. Lige büyük umutlarla başlayan ancak umduğunu bulumayan Çatalhöyük Çumra Belediyespor ligin en çok yenilgi alan 2. takımı durumunda oynadığı 10 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik alan kırmızı-yeşilli ekip  topladığı 5 puanla 10 sırada yer aldı. Çumra ekibi devrenin son maçında ise yine sahasında Toroslar Belediyespor’u ağırlayacak. Kırmızı-yeşilli ekip bu maçı kazanarak devreyi moralli kapatmanın hesaplarını yapıyor.
BAL 6 grupta 10. hafta maçlarında alınan toplu sonuçlar şu şekilde: Sarayönü Belediyespor 2-1 Manavgat Evrenseki Spor, Anamur Belediyespor 6-0 Niğde Belediyespor, Demre Belediyespor 1-1 68 Yeni Aksaray Spor, Karaman Gençlerbirliği Gençlik Ve Spor 2-1 Konya Gençlerbirliği Spor, Çatalhüyük Çumra Belediye Spor 4-1 Narspor

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.