Sapanca Esnafından 'Sosyete Pazarı' Tepkisi

Sapanca Esnafından 'Sosyete Pazarı' Tepkisi

Sakarya Sapanca Esnaf ve Sanatkarlar Odası, ilçede açılması için izin verildiği öne sürülen sosyete pazarına karşı çıktı.    Oda Başkanı İsmail Tanta, pazarın açılmasının ilçe esnafı için kabul edilemez olduğunu...

Sakarya Sapanca Esnaf ve Sanatkarlar Odası, ilçede açılması için izin verildiği öne sürülen sosyete pazarına karşı çıktı.

    Oda Başkanı İsmail Tanta, pazarın açılmasının ilçe esnafı için kabul edilemez olduğunu belirtti. 800 üyelerinin bulunduğunu anlatan Tanta, "Kayıt dışı ürünlerin pazarlandığı ve Sakarya’nın ilçelerinde birçok belediyede kabul görmeyip sadece Sapanca’da açılıyor olmasının sorgulanmasını istiyoruz. Konu hakkında belediyede düzenlenen toplantıya göstermelik olarak davet edildik. Esnafımızın çoğunluğunun istemediği bir uygulamaya olur dememiz mümkün değildir. Odamızın fikirlerinin göstermelik ve sonucu belli olan bir toplantıya çağrılıp bundan 5 gün sonra nezaketen de olsa haber verme gereği duymayıp asılmış olan pankartlardan konu hakkında bilgi sahibi olmamızı kamuoyunun takdirine sunuyoruz," dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.