Sanatçılara çağrı: Şeker işçilerinin yanına gidin

Sanatçılara çağrı: Şeker işçilerinin yanına gidin

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la birlikte Hatay sınırındaki karakola giden bazı yazar ve sanatçılara çağrıda bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Aynı hassasiyeti şeker fabrikalarındaki işçiler için de görmek isteriz” diye konuştu.

Haftalık basın toplantısında ülke gündemindeki sorunları gündeme getiren ve çözüm önerilerini sunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetlisi olarak Hatay sınırındaki karakola giderek askerlere moral veren sanatçılara seslendi.

SADECE KÜLLİYENİN DEĞİL İŞÇİLERİN DE SANATÇISI OLDUKLARINI GÖSTERSİNLER
Karamollaoğlu, Afrin kadar önemli gördüğünü her fırsatta söylediği şeker fabrikaları konusuna değinerek, “Biz sanatçılarımıza bu davranışlarından dolayı müteşekkiriz. Hassasiyet gösterdiler. Bizim onlardan bir dileğimiz var. Bu sanatçılarımızdan aynı hassasiyeti şeker fabrikalarındaki işçiler için de görmek isteriz. Fabrikaların önünde çalışan işçilerle birlikte emek türküleri, şarkılar söylesinler. Sadece külliyenin sanatçısı değil, işçilerin ve emekçilerin de sanatçıları olduklarını göstersinler. Biz bu adımı sanatçılarımızdan bekliyoruz” dedi.

"TENKİT ETMEK İÇİN SÖYLEMİYORUM"
Gazetecilerden gelen soruları da cevaplayan Karamollaoğlu, sanatçıları tenkit etmek için değil, mağdurların sesinin duyurulması için sanatçılara davette bulunduğunu ifade etti. Karamollaoğlu, “Biz sanatçılarımızın mağdurların yanında olmalarını, onların dertlerini terennüm eden şarkılar söylemelerini istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum