Samsung’dan Çift Hatlı Akıllı Telefon

Samsung’dan Çift Hatlı Akıllı Telefon

Samsung, bu kez de çift SIM kart girişine sahip olan akıllı telefonu Galaxy Y Plus ile karşımıza çıkıyor.

Akıllı telefon piyasasına her geçen gün farklı bir cihaz giriş yapıyor. Son zamanlarda Android işletim sistemine sahip olan giriş, orta ve üst seviyede birbirinden farklı birçok telefon karşımıza çıkmaya başladı. Bunların arkasında da genellikle Samsung bulunuyor. Başarılı şirket yeni amiral gemisi ile gözleri üzerine çekmeyi başardı, ancak bunun yanı sıra daha alt düzeyde telefon üretmekten de vazgeçmiyor. Bu kez de çift SIM kart girişine sahip akıllı telefonu ile karşımıza çıktı. Samsung, GT-S5303 Galaxy Y Plus adını verdiği bu yeni cihazını da geçtiğimiz günlerde duyurmuştu.


Piyasadaki akıllı telefonlar içerisinde çift SIM kart kullanım olanağı sunan seçenekler oldukça az. Bu açığı kapatmak isteyen Samsung, hem çift SIM kartı kullanma olanağı sunan hem de giriş düzeyinde bir akıllı telefon olan Galaxy Y Plus ile karşımıza çıktı. Galaxy Y Plus, tasarım olarak Samsung modellerindeki klasik çizgilere sahip. Samsung'un tasarım konusunda çok faz eleştiri aldığını biliyoruz. Bu konuda köklü değişimler yapmayan Samsung, yine klasik tasarımını ortaya koymuş.


Galaxy Y Plus, 850 MHz hızında çalışan tek çekirdekli bir işlemciye sahip. Giriş düzeyinde bir akıllı telefon için uygun seviyede gözüküyor. Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi ile çalışıyor. 2.8 inç ekrana sahip olan Galaxy Y Plus, 2 MP kameraya sahip. 4 GB depolama olanağı sunuyor ve eğer gerek görülürse bu hafıza Micro SD kart desteği ile 32 GB kapasitesine genişletilebiliyor. Bu sahip olduğu özellikleri ile giriş seviyesinde bir akıllı telefon olan Galaxy Y Plus, 268 TL fiyatı ile de alıcılarına sunuluyor.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.