Samsung Galaxy S4 Ön Satışta!

Samsung Galaxy S4 Ön Satışta!

Samsung’un S3 modelinden sonra daha büyük bir heyecanla beklenen Galaxy S4 modelinin tanıtımı da teknoloji dünyasında büyük ses getirmişti

Gelişmiş özellikleriyle ön plana çıkan Galaxy S4, nihayet Türk teknolojiseverlerle de buluşuyor. Türkiye'de satışa sunulmak üzere gün sayan S4 için ön satış fiyatı da belirlendi.

Samsung Galaxy S4'ün fiyatıyla ilgili tahminler doğru çıktı ve 2 Bin TL'nin altında kaldı. 1999 TL ön sipariş fiyatıyla satın alınmaya başlanacak olan Galaxy S4, Türkiye'de ilk olarak Turkcell tarafından satışa sunulacak.

Türkiye'nin lider GSM operatörlerinden Turkcell'in online satış sitesi üzerinden ön satışa sunulan Galaxy S4 için ön sipariş süresi 26 Nisan'da sona eriyor. Samsung'un yeni amiral gemisi Nisan ayı itibariyle dünyanın 155 ülkesinde satışa sunulmuş olacak. Galaxy S4'ün bir önceki modellerinde olduğu gibi yine sadece siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği bulunuyor. Türkiye'de peşin fiyat üzerinden ön satışına başlanan Samsung Galaxy S4 için kontratlı satış alternatifleri henüz açıklanmadı. Önümüzdeki haftalarda AVEA ve Vodafone tarafından faturaya yansıtılacak taksit seçenekleriyle S4'ün satışının başlaması bekleniyor.

Aynı anda çekim yapabilen ön ve arka kameraya, 9 dilde sesli çeviri yapabilen S Translator özelliğine, göz hareketleriyle ekrana müdahale edebilme teknolojisine sahip olan Galaxy S4, iPhone'a rakip olarak gösterilen en güçlü telefon olarak karşımıza çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.