Samsung Galaxy Grand’ı tanıttı

Samsung Galaxy Grand’ı tanıttı

Samsung, Galaxy Note modeline uygun fiyatlı bir alternatif olacak Galaxy Grand modelini tanıttı

Geçtiğimiz yıldan bu yana Samsung, Galaxy S3 kadar Galaxy Note’un elde ettiği başarıyla da konuşuluyor. İlk başta 5.3 inçlik ekranı ve büyük yapısına temkinli yaklaştığımız bu model kullanıcılar arasında çok çabuk popüler oldu ve yüksek satış rakamları yakaladı. Bu yıl da Galaxy Note 2, sunduğu yeni özelliklerle iyi satmaya devam ediyor.

Galaxy Note 2′nin gelişiyle klasik Galaxy Note’un fiyatı düştü. Fakat halen pahalı bir model olduğuna şüphe yok. Buna 4.8 inç ekranlı Galaxy S3′ü de katarsak Samsung’un büyük ekranlı modelleri hep üst seviyeye hitap ediyor. Bu durum Galaxy Grand’ın gelişiyle değişebilir.

Samsung’un bugün duyurusunu yaptığı Galaxy Grand, orta seviye akıllı telefon donanımını 5 inçlik ekranla birleştiriyor. Samsung henü fiyat açıklamasa da özelliklerine baktığımızda Galaxy Grand’ın ucuz bir model olacağına hiç şüphe yok;

5 inç 800 x 480 piksel ekran, 1.2 GHz çift çekirdekli işlemci, 8MP arka ve 2MP ön kamera, 8GB dahili hafıza ve microSD kart girişi, 2100mAh pil ve çift SIM kartlı model seçeneği. Bunun yanında Galaxy Grand Android 4.1.2 Jelly Bean işletim sistemine sahip ve Galaxy Note 2′de gördüğümüz Multi Windows özelliğini de destekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.