Şampiyonlar ödüllendirildi

Şampiyonlar ödüllendirildi

2023 LGS’de 500 tam puan yapan 4 İmam Hatip Ortaokulu ve Konya’daki değişik İmam Hatip Liselerinden 2023 YKS’de ilk bine girme başarısı gösteren öğrenciler Önder Konya İmam Hatipliler Derneği’nin programında ödüllendirildi

Önder Konya İmam Hatipliler Derneği’nce her yıl düzenlenen ‘İmam Hatipli Şampiyonlara Ödül Töreni’ Selçuklu Mustafa Büyükkaplan Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirildi. Programa 2023 LGS’de 500 tam puan alan 4 İmam Hatip Ortaokulu ve Konya’daki değişik İmam Hatip Liselerinden 2023 YKS’de ilk bine girme başarısı gösteren öğrenciler davet edildi.

Programda Önder Konya İmam Hatipliler Derneği tarafından her öğrenciye Üçer bin lira para ödülü verildi. Törene AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Belediye Başkanı Mustafa Hakan Özer, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Önder Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yapıcı, Türkiye İmam Hatipliler Vakfı Başkanı Sami Bayrakçı Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve çok sayıda öğrenci katıldı.

3-1.jpeg

BU GENÇLER TÜRKİYE YÜZYILININ VARİSLERİ OLACAK

Törende açılış konuşmasını gerçekleştiren Önder Konya İmam Hatipliler Derneği Başkanı Arif Bağcı, “İmam Hatip okulları açıldığı günden beri imanlı, ihlaslı, çalışkan ve dürüstlüğüyle örnek olmuş; vatan ve millet sevdalısı nesiller yetiştirmiştir. Bu nesil Türk İslam davasının yıllarca hadimliğini yapmış bundan sonra da Türkiye yüzyılının varisleri olacaktır inşallah buna yürekten inanıyorum. Dernek olarak henüz üçüncü yılımıza yeni girerken Önder Konya İmam Hatipliler Derneği olarak Ecdadın izinde; geleceğin zirvesinde nitelikli bir gençliğin yetişmesi için dernek olarak bütün imkânlarımızla İmam Hatip okullarımızın yanında onlara hizmet etmeye devam edeceğiz. Öğrencilerimize bundan sonraki hayatınızda başarılar dilerken içinden yetiştiğiniz okullarınızdan aldığınız ilim, irfan ve hikmetle toplumumuzda Önder nesil olarak milletimizin ve devletimizin hizmetinde bizleri gururla temsil edeceğinize inanıyorum, artık zaman nitelikli bir geleceği inşa etme zamanıdır, inanıyorum ki nitelikli gelecek İmam Hatip nesliyle gelecek” dedi.

Programda ayrıca Konya milletvekili Mustafa Hakan Özer, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Konya İl Müftüsü Ali Öge ve Önder Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yapıcı da yaptıkları konuşmalarda gençlere başarılar dileyerek tebrik etti. Program başarılı okulların idarecilerine plaket takdimi ve şampiyon öğrencilere 3’er bin liralık ödül takdimiyle sona erdi.

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.