Şampiyon takımdan Başkan Akkaya’ya ziyaret

Şampiyon takımdan Başkan Akkaya’ya ziyaret

2015 – 2016 yılı Basketbol Konya İl Birinciliği Genç Bayanlar Şampiyonu olan Akşehir Selçukluspor İdarecileri ve kız basketbol takımı sporcuları Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’yı makamında ziyaret ettiler.

2015 – 2016 yılı Basketbol Konya İl Birinciliği Genç Bayanlar Şampiyonu olan Akşehir Selçukluspor İdarecileri ve kız basketbol takımı sporcuları Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’yı makamında ziyaret ettiler. Ziyarete Selçukluspor Kulüp Başkanı Varol Türkoğlu, Kulüp Başkan Yardımcısı Rahim Yaşa, Kulüp yöneticileri İbrahim Gülcü, Cevdet Duran, Atilla Geçer ve Önder Demirkan ile Kız Basketbol takımı sporcuları katıldı. Katıldıkları şampiyona hakkında Başkan Akkaya’ya bilgiler veren Kulüp Başkanı Varol Türkoğlu desteklerinden dolayı Başkan Akkaya’ya teşekkür etti. Kazanılan şampiyonluk kupası da kız basketbol takımı sporcusu tarafından Başkan Akkaya’ya takdim edildi.

Akşehir Selçukluspor Kız Basketbol Takımı, 15-19 Mart 2016 tarihleri arasında Gaziantep’te yapılacak ve 17 ilin katılacağı Güney Anadolu Basketbol Şampiyonası’nda Konya’yı temsil edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.