Samet Aybaba gelecekten umutlu

Samet Aybaba gelecekten umutlu

Beşiktaş'ta teknik direktör Samet Aybaba açıklamalar yaptı

Türkiye Kupası'nda Bölgesel Amatör Lig takımlarından Niğde Belediyespor'u zor da olsa eleyen Beşiktaş'ta teknik direktör Samet Aybaba gelecekten umutlu.
 
Karşılaşma sonrası Sabah Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulunan Aybaba işlerin yolunda gittiğini söyledi. 


Tecrübeli çalıştırıcı, "Beşiktaş, koşan, mücadele eden, kaliteli bir takım. Bunu önümüzdeki haftalarda daha fazla göstereceğiz. Niğde maçında forma verdiğimiz arkadaşlar biraz motivasyon kaybı yaşadılar. Bu tür maçlarda rakip motivasyonunu 10'a katlar. Burada temel sorunumuz maçtan önce bunu görmemize ve uyarmamıza rağmen, genç arkadaşların rakibi küçümsemeseydi. Bu bir hataydı ve gerekli uyarıları yaptık. Sahada kabus gördük, onlara bir daha görmek istemediğimi söyledim" dedi.

ÜMİTSİZLİĞE GEREK YOK
Beşiktaş forması giyen futbolcunun büyükküçük takım ayrımı yapmaması gerektiğini vurgulayan Aybaba sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Eleştirilere açığız, sıkıntıları rahat aşarız. Hiç kimsenin ümitsizliği kapılmasına gerek yok. Taşlar yerine oturdukça, futbolcular bizi anlamaya başladıkça bu sorunlar çözülecektir. Tesislerden içeri girerken, sağımızda kartal heyeli, solumuzda ise Beşiktaş arması oluyor. O zaman doğru yerde olduğumuzu anlıyoruz, çünkü yuvamızdayız. O zaman diyorum ki; Çözülmeyecek sorun yok, halledilemeyecek problem yok. Burası Beşiktaş."

Samet Aybaba konuşmasını, kendilerini çok iyi ağırlayan Niğdeliler'e teşekkür ederek tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.