Samed, Türk Kızılayı Samsun Şubesi Yöneticilerini Misafir Etti

Samed, Türk Kızılayı Samsun Şubesi Yöneticilerini Misafir Etti

Samsun Memurlar Derneği (SAMED) Türk Kızılay’ı Samsun Şubesinin yönetim kurulu ile Kızılay Haftası kutlaması kapsamında kahvaltıda bir araya geldi. Dernek binasında gerçekleşen kahvaltıya Türk Kızılay’ı Samsun Şubesi Başkanı Sayın...

Samsun Memurlar Derneği (SAMED) Türk Kızılay’ı Samsun Şubesinin yönetim kurulu ile Kızılay Haftası kutlaması kapsamında kahvaltıda bir araya geldi.

Dernek binasında gerçekleşen kahvaltıya Türk Kızılay’ı Samsun Şubesi Başkanı Sayın Mustafa Keskin ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Oldukça hoşsohbet bir ortamda geçen kahvaltı öncesinde SAMED Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Kahvaltı sonrası Kızılay yöneticilerine dernek binasını gezdiren Bayrak, “ Kahvaltı esnasında karşılıklı olarak ileriye dönük ortak projeler düzenleme konusunda fikir alışverişi yaptık. Yöresel hazırlanmış olan kahvaltı eşliğinde güzel bir günün sabahında; paylaşmış olmanın ve beraber olmanın vermiş olduğu huzur ve samimiyet ile lezzetlere lezzet kattık. İyi dilek temennileri ile bir buluşma daha yapılmış oldu. Bizlerde SAMED ailesi olarak başta Türk Kızılay’ı Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keskin olmak üzeri tüm yönetim kurulu üyelerine davetimize icabet ettikleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.