Samanyolu Ülkü Ulusoy’a Satrançta 3 Altın, 1 Gümüş Madalya

Samanyolu Ülkü Ulusoy’a Satrançta 3 Altın, 1 Gümüş Madalya

Özel Samanyolu Ülkü Ulusoy İlköğretim Okulu öğrencileri, Ankara Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen satranç turnuvasında 3 altın ve 1 gümüş madalya ile dereceye girdiler.25-26 Ekim 2014 tarihinde Ankara Gençlik...

Özel Samanyolu Ülkü Ulusoy İlköğretim Okulu öğrencileri, Ankara Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen satranç turnuvasında 3 altın ve 1 gümüş madalya ile dereceye girdiler.

25-26 Ekim 2014 tarihinde Ankara Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası’nda Ankara genelinde düzenlenen satranç şampiyonalarında Özel Samanyolu Ülkü Ulusoy İlköğretim Okulu öğrencileri 3 altın 1 gümüş madalya alarak rakiplerini geride bıraktı. Okul öğrencilerinden 8 yaş gurubunda Firuze Medine Koca 1. olarak altın madalya, 9 yaş gurubunda Pelin Bidav 1. olarak altın madalya, yine 9 yaş gurubunda Melikesu Çakmak 2. olarak gümüş madalya, 10 yaş gurubunda Rabia Koca 1. olarak altın madalya aldı.

Okul Müdürü Şabanağa Daştan, yaptığı açıklamada, "Toplamda 3 altın ve 1 gümüş madalya alan öğrencilerimizi ve emeği geçenleri tebrik ediyorum. Önceki haftalarda Ankara il genelinde yapılan GİMAT satranç turnuvasında da öğrencilerimiz 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazanmışlardı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle yapılan turnuvada da öğrencilerimizin 3 altın ve bir gümüş kazanması bu başarılarımızı taçlandırdı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve öğrencilerimize de başarılarının devamını diliyorum." diye düşüncelerini dile getirdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.